Godnatt!!

Nu är jag trött som en bebis,måste sova. Sov så gott alla bloggare och övriga. Ses i morrn!

Otroligt men sant

Jag ligger äntligen före istället för efter. Det är torsdag och jag har städat hela lägenheten. Inte en pinal så långt ögat kan se,allt ligger på rätt plats,ok inte riktigt allt men nästan.Imorron kommer Mamma,Jenny och Linda. Dom kommer att svimma av förvåning att här är städat. Jag är stolt över mig själv, att jag städade allt och inte la av efter halva lägenheten. Bra gjort ,Maria!!!

Du är vad du äter!!!

Ja, då var det igång igen.  Undrar vad som driver människor att utsätta sig för den förnedringen som Anna Skipper  gör. Det hade varit bättre att ha ett program som handlar om hälsa och som lär helt allmänt hur man ska leva bättre. Lite råd om såna där äckliga morrondrinkar och mellanmål. Det som är bra med Anna är att hon inte är pinnsmal,så hon visar att det inte handlar om att vara trådsmal utan att äta rätt. Egentligen skulle man dragit igång en kampanj som handlar om att våga vägra 0-storleken. Jag lider med alla dessa tjejer som helt allvarligt tror att det är normalt att vara size zero. Det borde vara lika förbjudet som att knarka, det dödar en massa ungdomar som vilseleds att tro att alla killar gillar ben.

Sömntutan Maria

Efter jag skickat barnen till skolan så gick jag och la mig och jag somnade som en gris. Jag sov ända tills klockan 13.00,förutom X antal besök  till toan för att kissa.Hade jag inte vetat att det är omöjligt så skulle man tro att jag var gravid,jag har varit uppe jättemånga gånger inatt också. Det är inte lite heller ,rena Niagarafallet. Måste vara en massa vätska som stått i kroppen som har fått för sig att lämna den. Ja,inte vet jag =O

image93 Liten vårbild lånad av någon, behövs nu när allt man vill är att våren skall komma=D

Lovlängtan

Det är konstigt,när dom går iskolan längtar man efter loven och när det är lov längtar man efter skolan. Antagligen för att jag vill sova på morronen.Jag är värsta tröttenissen,på mornarna går ögonen i kors X(

Tradera?

Hade tänkt börja sälja lite över Tradera men undrar hur det fungerar. Får man sålt mycket,om man sätter in 20plagg hur många blir sålda? Jag tycker det verkar så jobbigt,med att hålla reda på allt. Hmm,jag vet inte om och hur jag ska göra det.Ja, jag får se.

Tävling

Nu kan man vinna läckra rosa lackskor hos Maria Vuitton och jag skulle gärna vilja ha dom.
image271

Hypnos

Jag tittade på det programmet igår,helt otroligt! Jag tror faktiskt att det funkar,men det är lite scary. Tänk att opereras helt utan smärtlindring och narkos,jag satt med andan i halsen hela tiden.Det tar ju bort ett farligt moment i operationen,att sövas.

Maten funkade perfa

Alla åt och var glada,det är skönt när maten passar alla. Inget gnäll och inget skäll. Undrar om där är nåt bra på tv ikväll? Jag kommer inte på nåt på rak arm. Vet ni att det finns en sida där man gifter bort sitt barn och får betalt.
www.marryourdaughter.com Det verkar helt seriöst men alltså hur !!!???!! Tänk om vi skulle sätta in en annons på blocket : Vill någon gifta sig med vår dotter hon är 15 år. Ser rätt bra ut ,kan laga mat. Brudpris: 150.000:-
Sjukt,helt otroligt sjukt fel.

Lasagnette

Det blir det till middag idag,mums. Det blir förhoppningsvis poppis. Har faktiskt gjort mig till  och gjort grönsallad.
image92

Hoppas att mataen passar prinsessorna!

Mackedonkan

Vi åt på Mc och det var väl hyfsat gott,En QP med pommes slank ner förvånande lätt. Ska snart hämta minstingen på dagis, och sen är det full fart igen. Skulle kunna slinka ner under täcket och sova nu,är trött som bara den.

image91

Det är bara att släcka lampan och knoppa ett tag.
Fast ändå inte,barn att hämta och tvätt att hämta.

Food time

Jag och Josse ska gå och käka nåt nu,får se vad det blir. Snart är tvätten färdig,tjohoo!

image90

Paris

Jag känner mig faktiskt lite nervös inför resan,dels för att vi skall flyga och sen vet jag inte vad vi skall ha med oss. Jag vill ju inte överpacka,jag vill packa förnuftigt.
image72

Redig kvinna

Nu har jag satt igång tvätt,känns bra.  För övrigt är vädret inget att hurra för idag, regn :(Tänkte att jag skulle ställa mig och stryka ett sen.
image89

Här är en sötnos till!

Rasmus Goding



image88

Vet ni att jag längtar efter denna lille buse!!!
Det var längesen jag träffade honom,han är så söt.

Kuckeliku

När vi bodde långt ute på landet så hade vi hönor och en tupp och den gol varenda förbannade morgon vid 5 och framåt.Gissa om jag vart irriterad på den. Så skönt nu inga djur som tar kål på en,bara barn.Jag älskar dom så det får gå.Idag är det tvättdag ,skönt men tråkigt.

Titta vad fint

image87

Visst är det fint! Denna länken har Borthy gjort på sin sida ,hon är superduktig.

Dom kysstes!!

Jag blir alldeles glad av att dom äntligen kysstes om än av tvång.Alltså , Booth och Bones  dom är så underbara. Längtar till nästa vecka.
image86

Bones


image85
Detta börjar nu klockan 20,00,tjohoo! Me like very much.

Malmö i mitt hjärta

Fattar ni att jag trivs sjukt mycket i Malmö!!  Här är så mycket att göra om vill. Jag tycker synd om Thomas han kan troligen inte köra i fempapp eftersom att vi är panka. Tänk om vi kunde fått sålt den förbannade bilen,varför skall det var så förgrymmat svårt.

Vilket arbete är värst?

Jag undrar vad skulle vara det värsta arbetet att ha? Jag menar alla skäller på en stackars p-vakt. Svara gärna vad ni tycker!

Vad prioriterar man?

image84

Lite tankeövning

image83

Maratongång

Idag har jag gått långt,jag och Jenny gick ner till Västra hamnen och sen till Fridhem och så fikade vi frukost där. Sen hem och sen gick vi till Stortorget och till bussen vid konserthuset sen gick jag hem. Mina fötter värker,och jag är jättetrött.

Hola bandola

Jag är trött så det ryker om det. Jag har drömt hela natten känns det som och då har jag sovit så ytligt. Jag mår illa så trött jag är,skitpissigt! Jag har ändå lyckats skicka ett barn till skolan och ett är på gång.Tänk att Linette skall börja skolan till hösten,alltså nollan men ändå. Inga fler barn på dagis, alla på gång till vuxenlivet.

Godnatt alla !

Nu går jag och knoppar för jag är så trött . Sov så gott!
image82

Gulligt,eller hur?

Vad är det med listan som är så speciellt?

Jag har varit inne  och tittat på några som hamnat där och dom har typ bara skrivit ett nummer på varje inlägg bara för att komma med på listan. Ja, jag skulle kanske satsa på det?

Gokväll!!

Jaha, ännu en dag har passerat,till vilken nytta? Tiden snurrar på och jag känner lite panik, vad ska jag bli när jag blir stor?Vad är mina mål? Hur ska jag uppnå dom?Hmm! 

Typ 1

image81

Snyggt,eller hur?

Fattig igen

Nu var det gjort,nu är vi fattiga igen. Alltså jag har betalt våra räkning,tjohoooo. Nej,allvarligt hur länge skulle man klara att inte betala några räkningar? De kan ju inte precis kasta ut oss på gatan när man har barn,tänk vad gott man skulle levat i ca 2 månader innan kronofogden kommer. Öppnar man inte kan det dröja länge innan dom kommer nånvart. Fast jag skulle inte klara att leva på det viset,så det är otänkbart. Nä, jag ska ta tag i detta och försöka lösa knutan bit för bit.
image80Även om det ibland känns hopplöst så brukar det lösa sig om man tar det bit för bit.

En ny vecka

Går tiden fort, eller vad redan 5veckor in på det nya året. Vad har jag åstadkommit,absolut ingenting. Det är väl snarare så att jag inte märker vad jag har gjort. Tänk när man är med barn,då märker man hela tiden vad man åstadkommer. Magen växer och växer och barnet blir alltmer fulländat,varje dag gör skillnad. Helt plötsligt har man jäst färdigt , och ut kommer något alldeles underbart sött som förändrar hela ens liv. Barnen är beroende av sina föräldrar och det är förvånansvärt många som inte tar det på allvar. Det är vi föräldrar som formar våra barn till det dom blir. Vår äldsta dotter är 19 år och har precis flyttat ihop med sin pojkvän,hon är färdigformad.Jag är nöjd med resultatet, hon klarar vuxenlivet. Det är egentligen det de hela går ut på att lära sina barn att klara vuxenlivet,att våga släppa taget bit för bit så att dom kan lära sig att bli ansvarsfulla vuxna.

Skrivtorka

Jag fattar inte vad det är med mig?  Jag vet inte vad jag ska skriva om,kanske för att jag inte har haft lust att gnälla och då har jag inte något att skriva om. Krasst,men troligtvis sant. Jag är väl lite deppig för att en av mina favvisbloggar skall lägga ner(www.negerboll.blogg.se) och jag gillar verkligen hennes skrivstil.Snälla Madde,kan du inte tänka om? Men man kan inte tvinga någon att fortsätta,så"the life must go on".

Jag tycker att den deppigaste tiden på månaden är när vi precis fått lön,då vet jag att jag måste gå in och betala räkningar och sen har vi inga pengar kvar. Jag får  så ont i magen, sen när jag väl har gjort det så blir det bättre. Det är lättare att leva sen även om man inga pengar har.

Nu ska jag gå och göra sås, jippieee!

4XMaria

Såg på programmet med henne som vägde över 400 kg hon hade 113 i BMI. Hon var lika stor som 4 stycken av mig. Jag vet inte vad jag ska tycka,jag blir äcklad samtidigt som jag tycker synd om henne. Min vikt är ju lindrig i jämförelse med henne, men jag måste göra något åt min ändå. Jag har funderat , om man gör  en lista på allt man tycker är gott sen plockar man bort det som är fett och sött. Sen kan man äta resten och hålla sig till det. Det jag har svårt för när jag ska gå ner i vikt är just att jag vill äta gott. Jag har jättesvårt att äta sånt som jag inte tycker om.Sedan ger jag upp alldeles för lätt. Det går runt i mitt huvud hur jag skall lyckas.

Djurplågeri!

Har sett en film från Kina när dom slaktar djur för att ta pälsen. Det är fruktansvärt,djuren lever fortfarande när dom flår dom.Jag blir så arg,varför kan inte människor vara mänskliga. Dom här beter sig värre än någonsin. Det hör till saken att jag inte är känslig när det gäller sånt här annars ,slaktar man ok så är det ok för mig. Djurplågeri däremot borde inte vara ok för någon. Om ni vill att jag ska vidarebefodra filmen till er så skriv in er e-mailadress i inlägget så skickar jag den. Jag klara bara att titta högst en minut för det är så fruktansvärt.

Mmmmm I like it!

Alltså, Bones är klart det bästa dom sänder på tv just nu. Det är spännande och roligt,jättebra helt enkelt.  Vet ni, idag har jag gått hur mycket som helst tillsammans med min syster Jenny. Det var jätteskönt men nu har jag helt galet ont i mina fötter.

Vilken natt!

Jag har sovit väldigt oroligt inatt,säkert pizzans fel. Jag har ont i magen idag också. Det känns som om jag ska gråta hela tiden,helt borta. Trött så att jag skulle kunna spy närsomhelst.

Calsone

Det är min favvopizza, och jag har precis satt i mej en hel utan problem. Dessutom x antal glas vin,vad säger man. Kan man ha så många beroende som jag? Alkohol, pizza, shopping, data, tv,chips(går väl under pizzaberoendet),jag tror jag skulle platsa i outsiders. För att inte tala om mitt matberoende, jag kan inte vara utan att äta många timmar sen blir jag galen.Just nu känns det som att jag bara vill lägga mej ner och gråta eftersom att jag bara äter och äter.Förbaskade människa!!! Jag vill vara positiv,men vet ni hur svårt det är. Vet ni, nu är det snart dags för den jobbigaste perioden varje år,när Cornelia föddes och var sjuk för att senare bara dö ifrån oss. Hon skulle ha blivit 7 år i år. Undrar vad hon skulle ha varit för en tjej? Vem skulle hon varit lik? Det jag egentligen vill, är att minnas henne något lite iaf. Det gick inte att få fram ens hos psykologen. Hon levde i 3månader och 10 dagar och jag kan inte minnas det. Jag minns natten hon dog efter att hon dött. ,men inte något innan. Jag får så dåligt samvete för att jag inte kan minnas henne. Fy,vad jag är trött på det. Det jag minns är det jag ser på fotona.

BVC

Jag var orolig när jag skulle till BVC med Linette för första gången här i Malmö. Det gick jättebra och vi hade världens underbaraste sköterska. Visst är det underbart när man känner sig stolt över sitt barn när man går där ifrån.Jag fick massor av beröm för Linette och idag har hon varit och tagit sprutan man får innan man börjar skolan. Skönt när det är överstökat.

Nattens drottningar

Dagen efter är aldrig rolig. Jag är så trött ,ont i fötterna har jag. Vi hade jätteroligt och det var mycket folk ute. På nåt sätt så brukar jag o Jenny känna oss som drottningar.

image79

Här är vi redo för kvällen:D




PARTY!!!!!!!!!!

Nu är det dags , nu ska vi ut. Mmmm,i like it. Jag ,Thomas o Jenny vi ska parta ikväll och det ska bli riktigt roligt.
image78

Så här kan jag se ut men det är inte ofta.
Go for it,girl!!



Limousine

dag har vi åkt Limo,Thomas alltså min man han kör det ibland. Vi fick  åka en rundtur i Malmö ikväll. Det ät lyxigt, man kände sig som en kändis. Tänkte även varna för en värdelös film,Försoning den var lång och trist .Slutar dåligt osså.

image75

image77


Ja,så här ser den ut och där är även en bild inifrån.

Let´s dance

Varför är sådana program såna publikmagneter? Bara för det  är kändisar som gör bort sig kanske. Jag tycker om att titta på alla vackra klänningar. Jag vill också lära mig att dansa.

Såja,

Nu har jag kollat på allas bloggar i mina kontakter. Det är konstigt men det känns som att man lär känna alla genom deras blogg.Undrar då vad andra tror om mig , jag är som en berg o dalbana. Jag är nere ena dagen och glad nästa för att vara arg  nästa dag. Hispet Maria,allmänt kallat.

Hemsk mamma!

Enligt 8-åringen är jag världens hemskaste,jag skickade henne till skolan när hon hade ont i halsen. Själv är jag så trött att jag skulle kunna säga att hon skulle stanna hemma,men  hon hade ingen feber. Fy,vad jag är trött!

Skillnaden på män o kvinnor

image74

Velpotta nr.1

Jag känner mig velig, för jag vet inte vad jag vill. Jag skäms för att säga det,men det känns som att jag inte orkar vara vuxen och att ta ansvar genom alla dom beslut som man måste ta när man är vuxen. Har ni tänkt på hur många beslut man tar per dag i vuxenlivet. Det kvittar ju faktiskt vad man ska göra så måste man fatta ett beslut. Tänk sen på alla måsten som man har,måste hit och måste dit. Ovanpå allt detta så har man alla kraven som ställs i familjen och på arbetsplatsen. Sen har man det ansvar man har för att barnen skall få en vettig uppväxt och uppfostran. Jag känner att jag har beslutsfobi,jag är  så rädd för att det skall bli fel nånstans.

Miljonär!

När jag blir miljonär så ska jag........... Visst önskar man ibland att man hade mycket pengar,men jag vet att det inte är allt. Det skulle vara jätteskönt att iaf ha så att man klarar sig och ändå kan gå ut och parta ibland. Idag har jag varit ute gått en lång runda i stan med Josse och mamma och Jenny.

Bik Bok har nog den bästa rean på stan,man kan få tag på en jacka för under 200 kr."st toppar för 99:-,helt otroligt.
image71
                                                                                                 Ooootroligt!!


Morgonstund har guld i mun

Eller vad är det dom brukar säga? Den som har kommit på det måste ha varit morronmänniska. Jag är tvärsom,jag är pigg på kvällen och typ jättetrött på morronen. Jag är uppe iaf och det är positivt. Jag är tacksam för att jag har lyckats skicka ett barn till skolan,nästa är på gång.

Förbaskad klump i magen, den vill inte släppa den där olustkänslan. Jag blir så orolig när det är så, Jag hoppas att det släpper snart.

Idag kommer mamma och hälsar på,roligt. Vi får se vad vi skall hitta på.Troligtvis en promenad i stan,det är skönt att komma ut.

image70


Sincere

image69Snygg bild,eller!

Tävling!

Har ni sett att Åsa har tävling på sin sida? Den går ut på att man ska annonsera om hennes tävling på sin egen sida och sen länka inlägget till henne.

Åsa.S   


Jag är tacksam

Jag är tacksam för att jag andas och för att jag har så underbara barn. Jag har uträttat mycket idag så jag känner mig rätt nöjd. Nu börjar det närma sig Parisresan och jag har inte ens tänkt på vad vi ska ha med oss. Vi ska flyga dit och jag har aldrig flugit innan, det ända som egentligen oroat mig är om jag får plats i flygplansstolen. Jag har hört så många diskussioner om det. Tänk att vi skall till Disneyland,jag är lika spänd som barnen. Undrar hur vi skall ta oss till Disneyland från flygplatsen? Undrar hur mycket pengar man måste ha med sig?Vi ska vara där i fyra dagar.

Tack för alla peppande kommentarer! Jag behöver verkligen dom,jag slokar så lätt. Har fortfarande den där olustkänslan i magen,fast att jag försöker att ignorera den. Jag hoppas att den går över snart för den dämpar mig rejält.

På gång

Lite bättre idag,men fortfarande olustkänsla. Jag har mycket att göra idag, så jag hoppas att jag kan dämpa den och ändå hinna det jag måste. Jag vet att man bara vill säga till mig att rycka upp dig,men tyvärr så hjälper det inte. När jag faller så gör jag det obönhörligen och inget kan stoppa.

Olustkänslor i magen

Jag vet inte vad där är, men jag känner mig väldigt orolig i magen. Jag kämpar för att hålla mig positiv, men oron tar över istället. Jag är så trött på denna berg o dalbana när det gäller känslor, jag vill inget hellre än att bli frisk. Så fort det börjar ljusna och jag känner lite j-anamma då kommer oron och tröttheten som en sorts dimma och förlamar mig. Sen kan jag inte tänka klart och jag känner en sån fruktansvärd ångest.


Outsiders

Ännu en gång så var det dags, vem kan motstå att håna dem som var med i outsiders? Han åt och åt,man riktigt kände motviljan. Snälla du, ta tag i ditt liv! Ändå vet man att verkligheten säkert inte var så. Eller hon som inte kunde få barn om du skulle vilja ha barn så mycket så visst hade du kämpat. Det är så dom vill att vi ska tänka. Varför kan dom inte visa verkligheten, dom hade ett leende på läpparna och så var dom så olyckliga. Jag vet inte varför jag tittar på det, jag blir så arg. Min idealvikt är 65 kg och jag har redan gått ner 1 kg så nu har jag bara 44 kvar. Go for it girl!! Senatt jag har satt i mig en hel påse med chips + en flaska vin det vill vi inte tänka på. Förlåt Jenny, det var din flaska. Jag får köpa en ny till dig.

Jag är på gång, jag ska vinna en miljon snart och vara smal som jag vill det är inte fråga om år utan dagar. På något vis så känner jag mig på gång.Jag ska ut och dansa på lördag , tjohoo. Jag längtar som en tok.

image67

Go for it ,baby!
Här ser ni mej på topp och mera skall det bli.

Tävling!

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Vissa dagar är segare än andra

Jag försov mig imorse IGEN,när jag går och lägger mig i något så när tid så kan jag inte sova. Jag undrar om jag nånsin kommer att må bra? Det känns som att mitt liv alltid kommer att vara kaos och att alla drömmar jag har dom försvinner i fjärran.Innan drömde jag inte ens för att det kändes inte lönt. Det var när jag arbetade på att vara positiv som drömmarna kom och hur i hela friden ska jag lyckas med det? Sebastian,nu ska jag sätta in en bild jag skulle visat för dig igår.

image66

Så tillplattad kan man känna sig ibland och då brukar det kännas som att alla kliver på en osså. Fast jag har bestämt mig att att inte låta någon få göra det. Bara att jag mår sämre  vissa dagar.

Till Sebastian

Jag glömde visa dig bilden,Sebbe. Så här kommer den:

Ännu en flytt

Nu har Josephine flyttat hem, skönt tycker jag så slipper hon ifrån taskmörtarna . Dom har aldrig lärt sig att vara snälla där eller kärleksfulla ,hoppas att det kommer att bli bättre här iMalmö. Jag känner mig rent tom i bollen idag, men det är nog för att jag är så trött. Jag avskyr att bära och kånka på lådor. Vilket vi gjorde idag igen. Nu ska jag organisera allt och sen ska vi sälja av allt som vi inte ska ha.

Jag är så avundsjuk!

Min syster och hennes väninna gick ut ikväll och jag är faktiskt avundsjuk. Jag vill följa med, ohh vad jag vill följa med.Vet ni , jag har faktiskt städat  idag så det såg faktiskt rätt så ordning ut när alla kom idag. Jag känner mej yr just nu och det är rätt så skönt.Så här yr brukar jag inte känna mig när jag ska gå ut och festa, och det är väl tur. För då hade jag inte gått ut.

För fet för ett fuck!

Det var Svullo som sjöng så och ibland undrar jag vad han menade? Jag tror att han tyckte det lät bra och inget annat. När man går ut och dansar så ser man många olika sorters människor. Vissa är självsäkra och faktiskt väldigt dryga,andra är blyga och vågar knappt andas för då ser kanske nån dom. Vissa står helt själv och försöker se uttråkade ut men ändå ser man att dom är ledsna eftersom dom är själv och det avskräcker andra att närma sig. Sen är det dom som skiner av glädje och lyser upp bara för att dom är trevliga. Faktiskt känner jag mig som en av dom när jag går ut och dansar, jag känner mej så glad och uppåt då så att andra dras med.

Så även om man är fet så kan man skina och då är det precis som om människor runt om kring en inte ser hur stor man är. Därför gillar jag att gå ut för då glömmer jag hur jag ser ut och njuter av att där faktiskt finns dom som ser mer än fettet. Många har så lätt att döma och behandla en fet person som dum,precis som många tror att bara för att man är bonde så är man dum. Världen är full av fördomar antingen så är man för tjock eller så är man för smal. Eller så har man fel hudfärg  eller för lite pengar eller för fula kläder. Ve och fasa ,om man inte följer senaste modet eller har råd att köpa just dom jeansen ,kanske dom superdyra skorna. Vad är det egentligen vi dömer efter?

Vem har rätt att säga vad som är rätt eller fel? Har jag rätt att döma en person och säga att du är si och så för du kommer därifrån? Varför kan vi inte acceptera alla för vad dom är?

Hemlösa

Vet ni vad mina drömmar är? För det första: Att ha tillräckligt med pengar så att vi kan betala alla våra skulder och kunna leva bra.
 
För det andra: Starta ett café för hemlösa, där jag kan bjuda dom på en kopp kaffe vid behov. Även ha några sängar så att de kan få sova ordentligt ibland och en dusch så att de kan sköta sin hygien. Ta emot kläder så att de kan få det vid behov. Kanske ordna sponsorer med mat så att jag kan bjuda på varm mat. Fixa dit bostadsvärdar och även försäkingskassan och kommungubbar ibland.Så kanske det går och ordna bostäder. Tänk om man kunde hjälpa iaf en att skaffa bostad det skulle ju vara en seger. Jag undrar om kommunen skulle kunna ordna en lokal som man skulle kunna sätta igång detta projektet. Varje människa borde känna ett ansvar att hjälpa andra, för då skulle det inte finnas så mycket människor som mådde dåligt.

Jag tror att jag själv också skulle må bättre om jag fick en chans att göra en sån här sak. Vad tror ni? Skulle jag klara det? Ja, det tål att tänkas på.

Vi äter oss till döds!!

Det är så fruktansvärt lätt att skratta och titta på människor som är feta och gärna kommentera om de skulle äta något. Titta som hon stoppar in eller han borde inte äta det som är så fet. Just det gör att man som tjock eller fet, äter ännu mer för tro inte att man trivs i det. Maten tröstar  när man känner sig ledsen, lika mycket som man belönar sig med mat när man gjort någonting bra. Jag kan erkänna att jag är matberoende, och det är inget som jag är stolt över. Jag vill gärna kunna gå ner i vikt, men det känns som ett oöverstigligt berg just nu. Visst, jag skäms inte för mig själv för jag ser ut som jag gör och alla människor man möter ute vet inte vad som har hänt i mitt liv som gör att jag ser ut som jag gör idag. Just den tanken borde alla människor tänka på ibland, så är det ju med alla man har en ryggsäck som innehåller olika för olika människor.

Den hemlöse mannen som sitter utanför affären när man ska handla,har man någon gång reflekterat över varför han har hamnat i den sítuationen? Han har kanske en uppslitande skilsmässa bakom sig eller kanske hans företag har kraschat. Ibland orkar man inte lyfta sig själv ur en sådan sits och om ingen hjälper en då,var hamnar man? Hur många gånger tänker man på vad människan möter har varit med om? Hur många gånger hjälper man fyllehunden som ligger där i hörnan och fryser?

Det är faktiskt likadant med oss feta, vem bryr sig om hur vi mår? I allas ögon är man äcklig,men innanför alla fettlagren är där ett hjärta som slår om än ansträngt. Visst, det är väl inte vackert men hur många gånger tittar man den feta personen i ögonen? Det är ingen som vågar för dom är rädda för att visa avsmaken som dom känner.

Varför ska man överhuvudtaget ser ner på andra människor,  vi har väl alla ett  värde?

På ett företag, vem är värd mest? Chefen eller arbetaren? Båda är ju lika mycket värda eftersom dom klarar inte sig utan varandra.

Jag är fortfarande Maria om än fet och jag låter ingen trycka ner mej igen,jag klättrar sakteligen uppåt mot målet att bli bra och ibland halkar jag men då är det bara att klätrra uppåt igen!!

Jag är inte klok

i natt var jag uppe för länge igen. Jag kan inte styra om jag hittar något roligt spel, då sitter jag tills det är slut. Nu är jag så trött att jag inte vet var jag är. Jag blir så arg på mig själv, jag måste begränsa mej.


Trötthetssyndrom!

Fy, vad jag är trött. Försöker att peppa mej, jag måste sätta igång att få ordning på detta förbaskade hemmet. Nu är det så illa så att vi knappt kan gå här hemma. Vi i vår familj skulle nog bli skitbra på att åka skidor, vi övar här hemma varje dag genom att ta oss fram mellan alla grejor. Det är nog därför som vi har så starka benmuskler, vi lyfter o kryssar och klättrar över. Sen får man inte glömma allt bärande upp och ner till källaren, möbler och lådor. Har man många prylar så. Varför känns livet så fruktansvärt rörigt och hopplöst ibland? Jag vet inte var jag ska börja för att få rätt på det. Ena stunden är jag glad och uppåt andra känns det som om jag inte har något att leva för. Just nu känns allt så mycket så att jag får spel, jag mår illa av stress i kroppen. Varför finns det så många måsten ?  Jag önskar att någon hade sagt till mej, lilla Maria kom här så ska jag hålla om dig.Nu benar vi upp detta ,en sak i taget. Först gör vi så här Bla,bla,bla, och så med en lugn och förstående röst. JAG ORKAR INTE TA BESLUT!

Helt omöjligt!

Ja, jag är vaken nu men det är enbart för att idag börjar skolorna här i Malmö. På ett sätt ska det bli skönt får då blir det så lugnt här hemma. Jag älskar barnen över allt annat, men ibland är det skönt med tystnaden och lugnet. På positiva fronten är det både bra och dåligt, jag har väldigt svårt att släppa det negativa. Jag behöver peppas,så vill ni skriv en kommentar.

Swinginn

Jaha, då har man passerat ungdomen. Var idag på ett dansställe med åldersgräns 28 år, eller som dom sa för oss i den här åldern. Jag vill inte tillhöra kategorin,för oss i den åldern. Jag vägrar ,är man på ett ställe för yngre så handlar det om att dansa, men här handlade det om att hitta någon för kvällen. Det är väl kanske inget fel idet, det är ju faktiskt upp till var och en,men det var så uppenbart här. Vi började iaf med att sjunga kareoke och det var jättekul.Vi träffade några stycken på puben bredvid som också skulle dit,vilka vidriga människor jag vill inte döma men jag klarade helt enkelt inte av dom.Den ena hon betedde sig som en barnrumpa inte nog med att skrek och var högljudd,hon skulle hunsa med alla i sin närhet. Jag  har iaf dansat så att fötterna känns som värkande klot.

image65

Vet ni vad detta är? 100m sex

Istid

Försökte att gå ut och shoppa idag, men det var inte lätt vi fick gå eller rättare sagt kana oss fram. Alla som var ute såg ut som om dom gjort på sig. Samtidigt blev det en hel del glada skratt när någon råkade halka till, för det ser faktiskt kul ut även om det inte är det.

image63

Idag är jag barnfri vilket är väldigt skönt,så jag och syrran ska hitta på något,helst festa men vet inte var o hur o när. Vi var på Harrys igår och det var skittråkigt ,inte en människa på dansgolvet. Vi gick vidare till Fagans och där var visserligen folk men inga roliga. Så det fick bli MC på Gustav och där hade vi iaf trevligt och roligt med vakterna plus några andra,synd bara att dom inte ville servera os rom & cola. Ja,ja, jag frågade dom, men dom skrattade bara bara åt oss.


Svar till Azzle

Det ser ut som Britney Spears Bak. Detta är svaret på en tävling som Azzle har på sin blogg.Jag tycker att det lila armbandet är snyggast.

Bedtime, baby!

Jag tycker att jag går och lägger mig alldeles för sent nu för tiden

Gomidda!

Har precis vaknat, känner mig rätt groggy. Här i Malmö är det inte en pillra snö,skönt på ett vis men synd om barnen. Idag kommer min lilla syster Linda och fikar det är mysigt.

image62

Önskar att vår bil hade haft det,vi har försökt sälja men vi får ingenting för den.

Är det dags att sova kanske?

Det känns så iaf, är trött så att det är och blir över. Har försökt att hålla min positiva och glada känsla kvar i kroppen men det negativa pockar på. Jag fattar inte att det ska vara så förbannat svårt. Har väl till viss del att göra med att vissa inte kan låta mitt ena barn vara ifred utan skall trakassera och mobba ut. Jag fattar inte vad dessa människor har i huvudet de påstår att de är kärleksfulla och rättfärdiga men det enda jag ser är att de ljuger och smutskastar. De uppför sig så okristligt som man bara kan, man kan bara kalla det en sak och det är förföljelse.

image61

Jag säger bara en sak, skit ner er era lögnare!


Till alla andra vill jag bara säga att detta är Maria och året är 2008 och jag känner att min glada sida tar mer plats än någonsin och att jag klarar inte falska manipulerande människor.Utan tycker att ärlighet varar längst.

Tack!

Tack för alla kommentarer! Vi ska åka till Paris och disneyland där.Ser verkligen fram emot det. Nu var där ju ingen som undrade vad ycdbsoya betydde,iaf så ska jag skriva det.  You can`t do business sitting on your ass. Det måste betyda att man inte bara kan sitta och lata sig och jag ska verkligen anstränga mig att orka mer detta året.

Är det nån som läser?

Det känns iaf inte så för där är ingen som kommenterar. Det är ju klart inget tvång,men det känns faktiskt väldigt roligt när någon reagerar. Jag skriver väl kanske inte så roliga saker och jag gnäller en del, men jag försöker faktiskt att bli lite gladare nu. Imorgon ska jag gå till polisen, ska förnya mitt körkort och så ska barnen få varsitt pass. Vi ska ju åka till Disneyland i februari,det blir säkert roligt.

Bones






image60

Visst är dom snygga?

Inga kommentarer!!!

Nu när jag blivit lite gladare så är där ingen som kommenterar. Var är alla,hallåååå? Jag såg en jättebra bild hos lillapernillas blogg. Vet ni vad som börjar om typ en halvtimme?  BONES!!  Min favvisserie numero 1 ,just nu. Jag har första säsongen på DVD men önskar mig tvåan. Det är så att CSI har hamnat på en andraplats, min annars så givna etta. Ha det så gott alla!

YCDBSOYA

Är där någon som vet vad det här betyder? Jag tycker att det är talande för hur jag ska börja mitt år iaf. Ni kan ju gissa vad det betyder? Jag skriver svaret imorron. Idag har Alexsandra och Amadeus flyttat in i sin lägenhet. Jag är så glad för deras skull. Jag känner på mig att detta kommer att bli ett bra år. Jag ska bli positiv och jag ska visa alla att jag är Maria och vet vad jag vill.

Happy new year!!

2008      Ja , då är det nytt år och vad har det i beredskap för oss. Vilka ska skilja sig och vilka ska gifta sig och vem skall dö och vem skall födas. Vad ska jag göra med mitt liv? Ska jag lyckas  tänka positivt? Ska jag börja arbeta? Tänk om man vetat nu vad det här året  innebär för en. Ibland känner jag efter rent för mycket. Är detta året då jag kommer ur min puppa och blir en fulländad fjäril? Är detta året då jag kommer att gå ner 40 kg och bli snygg som en fotomodell? Nja , jag tror  inte att jag kommer att medverka i extreme makeover så det är väl inte så troligt. Jag skulle vilja att detta var året då jag lärde mig att uppskatta mig själv. Tusen frågor och inga vettiga svar.

image59


RSS 2.0