På en tisdag

Vad kan man göra på en tisdag? Bada barnen ,som jag gör just nu. Städa i garderoben har jag också gjort , inte hela jag får fortsätta imorgon. Just nu blev det ordtorka i mitt huvud, jag återkommer

Kläder till vansinne!

Just nu funderar jag på om jag är galen, jag har galet mycket kläder. Jag tycker om mina kläder, men tänker nu ta ett race och rensa lite. Nu är det tid att ta tag i mina spararinstinkter, det kommer att bli svårt. Jag önskar att dom hade varit lika starka när det gäller pengar då hade jag varit miljonär nu. Undrar om man kan vara miljonär när det gäller kläder?

Äntligen foto!

Nu har jag lagt in ett foto på själv, jag är inte särskilt nöjd med just det där fotot menjag har inget annat. Dessutom klarar jag inte av photoshop än så då får ni se HELA den stora Maria utan ljug. Thats me and nobody else. Jag skulle dessutom inte döma mig själv så då måste jag stå ut med mej själv som jag är och ser ut. Vet ni, lördagens utekväll överbevisade mej att storleken inte har betydelse, jag hade trevligt och kände mej uppskattad. Där var ingen som såg ner på mej för att jag ser ut som jag gör, inte vad jag märkte iaf. Jag menar, det är ju huvudsaken. Nu är det ju inte så att jag är stolt över min vikt, (jag vill gärna minska i vikt)men  jag har lärt mig att leva med det tills min motivation kommer så att jag orkar ta tag i det.

Thomas har kommit hem och det var riktigt skönt att få krama om honom och höra hur det hade varit. Jag älskar den mannen även om han inte alltid får känna av det pga att jag inte kan visa mina känslor när jag mår dåligt(stackarn). Hoppas att han står ut med mej ett tag till så att jag kanske kan bli bra och allt kan återgå till det normala. Det har och är en känslomässig pärs för hela familjen, när jag mår så här upp och ner hela tiden.

I love mondays!

Jag lever fortfarande i ett lyckorus efter en underbar helg. Nu väntar jag snart hem Thomas, jag längtar faktiskt efter honom. Man behöver vara ifrån varandra ibland för att fatta att man har den bästa i världen. Ska bli roligt att höra hur han har haft det. Ikväll är det CSI och jag längtar efter det också, visst är det underbart att vänta på nånting roligt?

Myskväll!

Vilken underbar helg det har varit,lugn och ro. Vi har ätit gott och druckit gott och njutit av stunden.Det är roligt att gå ut och partaja, men jag blir så hiskeligt trött. Jag är inte van att vara ute och svira det är hela saken, åldern tar också ut sin rätt, jag är inte 20 år längre. Fast , klart det är inte långt ifrån.Nu ska jag ha myskväll med barnen, vi ska titta på film och äta godis.

Vilken kväll!

Jag och min syster vi ägde igårkväll. Vi hade jättekul,vi drack men var inte fulla utan bara glada.Nu ska vi gå ut och äta brunsch, låter lyxigt. Vi ses senare.

Jag är vaken!

Vilket förbannat väder, jag blir tokig. Tur att min syster är här och piggar upp mig, annars hade det nog blivit datorn en hel dag. Jag mår förvånansvärt bra med tanke på gårdagen,fast jag drack inte så där värst mycket. Tur, hur skall jag annars orka idag också. Är det partyhelg,så är det. Ha det så gott alla mina bloggare och alla andra för den delen.

Lyckad kväll!

Har nu varit och ätit på ett ställe som heter Sir Toby, det var jätte god mat .Vi åt biff som man själv stekte på en hällsten som var het,supergott. Delade en flaska vin med min syster också helt underbart god . Ska nu gå och lägga mig för att orka ännu en kväll ute. Sov så gott alla bloggare.

Städartime!

Nu måste jag sätta fart och städa för snart kommer min syster och sen ska vi ha roligt  hela helgen. Då vill jag inte hålla på och städa. Får se om jag hinner sitta vid datorn ,ska försöka iaf.

En helt sjukt bra dag!

Låter positivt, eller hur. Jag kan vara positiv, om jag orkar. Jag läste på Borthys blogg om att dömma människor, jag dömmer inte andra människor. Alla har sitt liv,sin uppväxt, sina trauma och det gör ju att en person blir som den blir.Jag  dömmer inte andra men är väldigt snabb med att döma mig själv, Maria du är för tjock, Maria du är för lat, osv. Det är mitt dilemma att börja acceptera mej själv som jag är.

Idag ska barnen åka till Hörby och sova över hos sin storasyster Alex och imorgon ska de sova över hos sina kompisar Alba och Ziggy. Detta blir en barnlös helg, väldigt avkopplande.Inte nog med det ,imorgon åker Thomas till Tyskland och stannar tills måndag så jag är gräsänka också,härligt. Min syster Jenny kommer idag och stannar hela helgen,vi ska ha myshelg tillsammans.
Återkommer snart barnen vill ha frukost nu. 

Jag mår illa!

Nu har jag suttit och stoppat i mej en massa chips och godis ,så jag mår illa . Varför,varför gör jag detta misstag nästan varenda kväll? Man skulle kunna tro att jag är dum i huvudet , och det är jag kanske också,men jag är snarare beroende av socker och salt. Fattar ni hur mycket man kan vara beroende av? Min lista är väldigt lång när det gäller det. Jag är beroende av, min man , mina barn, tabletter mot depression, socker , salt, datorn, tv och mitt vin. När man läser det kan man tro att jag är sämsta människan, ja, jag är ju inte världsbäst precis. Det är tur att inte Anna Skipper har varit hos mig, hon skulle nog ha svimmat av hur mycket där hade varit att ta reda på. Fast  jag hade nog inte släppt in henne i mitt hem. Fast jag är grymt avis på hennes halsband från Louis Vuitton, ett sådant skulle jag också vilja ha.

Lite snabbt!

Har en liten paus mellan allt som skulle hinnas med. Jag hade världens knasigaste färd till logopeden i morse, först skulle jag släppa av Josephine i Lund och på väg dit hör jag på radion att det hänt en olycka precis där jag ska svänga av. Så jag kör av mot Burlöv och kör gamla hållet till Lund,lämnar av Josse och ska sen köra till Eslöv. När jag närmar mej motorvägen ser jag att det fortfarande är kö , då kommer snilleblixten, jag kör rakt fram i rondellen så kommer jag gamla vägen till Gårdstånga,bra tyckte jag för då slapp jag alla köerna. Bara det att när jag körde så kom jag till Staffanstorp, typ helt andra hållet. Vända var det inte tal om för där var bilkö på andra hållet ända till Staffanstorp(typ 1 mil)till slut efter en runda runt Dalby också så var jag tillbaka i Lund och kunde börja färden mot Eslöv. Jag blev "bara" en halvtimme försenad till logopeden. Alla ni som mötte gröna faran i alldeles för hög hastighet,förlåt. Jag var väldigt uppstressad, det är ingen ursäkt,meeeen. Genvägar är senvägar, iaf denna gången. Nu ska jag och mingla, tyckte det lät chict. Ses senare!

Tyst i huset!

Nu sitter jag här igen, alla sover utom jag. Imorgon blir en lång dag, jag ska till logopeden med Linette. Sen åker vi till Hörby där min mamma och mina systrar bor, vi ska äta frukost ihop.På eftermiddagen ska Linette till baletten och jag ska på visning på Makeupstore. Egentligen är det väldigt trevligt det mesta av det, men jag vet av erfarenhet att jag kommer att vara jättetrött imorgonkväll.

Sömnsmurf!

Jag tror garanterat att där finns en sömnsmurf i vår lägenhet. Den sprider sömngas på mej hele tiden,jag tror jag får byta namn till Sleepy eyes. Jag har iaf varit nere och satt igång tvätten och hälsat på alla pillemojsarna i maskinen. De lovade att inte busa allt för mycket med tvätten. Nä, nu ska jag minsann ta itu med räkningarna.

Då var det dags att vakna!

Oj,oj,oj, vad jättepigg jag är(inte alls). Idag är det tvättdag men orken tryter. Jag har iaf stigit upp, bara det är bra .

Gonatt!

Nu går jag och sover , gonatt

Nu sitter jag här!

Tystnaden har lägrat sig här i lägenheten, alla sover. Jag var precis inne och tittade på min dotters blogg, den var jättefin.(josephineb90.blogg.se) Vet ni, mina känslor för livet är rätt små just nu. Jag ser ingen mening i att kämpa varje dag för att ekonomin ska gå ihop, att hemmet ska vara iordning, jag har hela tiden en press på mej att prestera och jag vill inte mer. Jag orkar inte mer, jag vill bara sova. Jag har inga intressen direkt, jag har ingen utbildning, jag vet inte vad jag vill arbeta med och jag kan inte klara av att sköta mitt eget hem längre. Jag spelar teater när jag är med andra för att inte visa hur illa det är. Det känns totalt tomt i mitt huvud och det har det gjort i flera veckor. Det känns som om syret håller på att ta slut och jag bara kippar efter luft, ögonen vill bara trilla igen för det är så skönt att sova.Det känns som att leva i ett vacuum, tiden står stilla. Det konstiga är att jag samtidigt känner panik för att jag vill leva, jag älskar min familj. Jag önskar ibland att man kunde få ett manuskript på livet så att man visste allt i förväg, så att man kunde planera sitt liv.

Tjabava

Denna dag har jag sovit sjukt mycket, hoppas att det blir bättre imorgon. Just nu skriker den minsta neeeej,nneeeej hela tiden för hon vill inte att vi skall slänga hennes leksaker. Hennes respittid har precis gått ut när det gäller städningen och då kommer en sån där stor blå ikeakasse fram och så åker alla saker som inte är undanplockade ut. Jag vet att det kanske är lite grymt men annars är det ohållbart , det går inte att gå på hennes rum annars. Har inte kommit på något annat bra sätt. Vet ni att jag älskar min familj jättemycket!=)

Pensionärsvagn

Idag var jag och hämtade en hel låda med vin på systemet, sen handlade jag mjölk. Jag har ju blivit  modern och skaffat mej en sån där pensjisvagn, men jag undrar hur mycket den tål?Jag kunde knappt köra den hem, den vägde ton. Jag har fått träningsvärk i armarna. Ska jag fortsätta på detta viset så kommer jag att få världens armmuskler. Fast jag köper ju inte en låda vin om dagen.

Nu ska jag snart laga middag och idag blir det spenatstuvning med bacon och ägghalvor. Det är gott.

Sömntutan!

Gissa vad , jag somnade och sov tills min äldsta dotter ringde och väckte mig kl11.30. Är det klokt? Jag kan ju säj att det händer inte så ofta att jag går och lägger mig mitt på dan. Det var faktiskt riktigt skönt att sova. Nu ska jag och Sandra gå en promenad och handla. Killevippen

Är ni vakna?

Jag är knappt vaken , ögonen vill bara trilla igen. Tänk va skönt att gå in i sängen och lägga sig dra på täcket och bara slumra bort. Jag får nog vänta lite med att skriva, jag orkar helt enkelt inte, gonatt

Gonatt!

Jaha, då var det dags att gå och sova, ögonen trillar igen. Vi ses imorron och sussa sött!

Jaha, då var det över!

CSI var över för denna gången, lite udda avsnitt . Jag undrar vad som menas med att han satt och gjorde ett sånt där miniatyrhus, Grissom?  Han gjorde det kanske för att kolla hur lång tid det tar att göra ett sånt hus? Eller han är kanske mördaren, han ska ju försvinna ur serien. Då blir jag besviken, det är bättre om han blir dödad och försvinner.Jaja, vi får väl se vad som händer!

Snart!

Snart är det CSI, jippie. Jag är både datanörd och soffpotatis. Sen dricker jag kaffe också,men även vin. Jag har rätt så mycket att få abstinens av. Men vet ni att jag struntar i det, ibland vill man bara njuta.

Besvikelse!

Vi köpte pizza från ett nytt ställe här i Malmö, Via Veneto och det var dels de minsta pizzorna jag sett. Det var också de fetaste, fy dom dröp av fett. Nog för att man vet att pizzor innhåller fett, men man vill ju gärna inte bli påmind. Vi har ju nästan precis flyttat till Malmö och letar desperat efter en bra pizzeria. Vi har beställt pizza från en som heter Cosmo och dom är goda men där är lite pålägg på dom, fast dom har den godaste pizzasalladen jag smakat. Skulle någon malmöbo vara inne på min blogg så tipsa gärna om någon bra pizzeria. Gärna i närheten av Davidhall.

När!?

När kommer pizzan????  Kan man påskynda tiden?

Pizza!

Det blir pizza till middag idag, mm, jag längtar. Varför är denna italienska måltid så god, jag tror att det är för att osten smälter så gott. Vet ni nu skiner faktiskt solen här i Malmö, underbart. Vi lyssnar på Bruce Springsteens nya cd och jag är inte impad den låter som de andra. Pizza, pizza,pizza det går runt i huvudet vad gott det ska bli.

Måndag=CSI

Jag vet att jag är tjatig, men jag älskar CSI speciellt Las Vegas. Därför är måndagen den bästa dagen. Annars började dagen rätt kaotiskt, jag försov mig. Jag vaknade kl8 och Evelina börjar skolan 8.15, först ska man få upp henne ur sängen sen ska hon hinna äta + att borsta de långa håret. Det gick ändå relativt lätt, sen  var det bara att börja med Linette som skulle vara på dagis kl9.Sen har jag gjort Malmö med mamma och Jenny min syrra. Det var både roligt och avkopplande. Resultat= fötter som värker utav bara den och jag kan knappt gå. Jag handlade iallafall ingenting och det är jag stolt över.

Sa jag att jag va trött

Nu har vi ätit gott och Kim vann F1 så nu är gubben glad. Jag får just nu ryggmassage av min 8-åring och hårvård av min 5-åring. Superskönt, sen kommen mannen och galer att dom skall gå och lägga sig. Han är lite hispig ibland, men vi är vana. Jag sitter nästan och somnar vid datorn, hur skall detta gå? En ny vecka randas och jag är ännu tröttare nu än förra veckan. Snart faller jag väl i koma,det låter skönt.

Dödstrött!

Nu har vi städat här hemma och jag är så trött att jag tror jag dör! Jag orkar knappt att hålla ögonen öppna.Än mindre gå och handla som jag måste göra nu. Alexsandra vår äldsta dotter kommer med sin pojkvän + mamma och Peter. Vi ska äta Tacos som jag verkligen älskar, men ska orka göra.

Syster och jag

Nu sitter jag och min syrra här, vi har varit på stan idag vilket var jättekul. Egentligen hade det varit kul att gå ut  i kväll, men vår kära dotter ska komma med en väninna från Jönköping. Vi skall bjuda på lite mat och ha en trevlig stund tillsammans. Återkommer senare.

Money,money,money

Idag har det kommit in pengar på kontot, skönt. Jag undrar vad jag skall hitta på idag,egentligen skulle jag kunna tänka mig att sova. Hur bra är det på en skala 1-10 typ 0, men vad är bra egentligen? Går du ut är solen farlig, du kan bli påkörd, luften är förorenad och ändå är det ju bra att promenera. Livet är fyllt av en massa faror, men man måste ändå leva det. Äta bör man annars dör man, äta gör man ändå dör man.

Kan inte sova

Trodde att jag skulle sova innan. Vet någon att jag skall upp och skicka barn till skolan, trist men sant. Det blir väldans lugnt när alla är i väg. Hoppas att jag kan skriva mer imorron. Ses i mörrn(som Ro R skulle sagt)

Varför?

Varför försvann mitt inlägg som jag nyss skrev? Ja, inte vet jag . Jag vet iaf att jag inte orkar skriva nåt nytt . Sov så gott alla nattugglor!

Middagsdags

Sitter här och funderar på att börja laga middag. Idag ska vi ha fisk med potatis, men lusten dalar. Jag har faktiskt varit lite duktig idag, jag har strukit lite skjortor till mannen. Jag vet inte vad jag ska skriva det är mer tomt än vanligt i lilla huvudet, kan va för att jag är så himla trött.

Sol kära sol

Jag tittar ut och ser att solen skiner, då blir jag glad. Ända tills jag kommer på att det håller ändå på att bli vinter. Jag läste färdigt boken Predikanten med Camilla Läckberg igårkväll, den är sjukt spännande. Jag tyckte att hennes första bok Isprinsessan var mer långdragen , denna fastnade jag i direkt och kunde knappt sluta läsa. Jag kom på en sak inatt när jag inte kunde sova, den viktigaste i mitt liv är jag själv. Mår inte jag bra mår ingen i familjen bra. JAG,  hur ska jag kunna må bra? Vad ska jag börja med? Låter jag självisk nu? Det känns så, men det känns ändå som att det är det ända rätta. Igårkväll kändes det så rätt, men idag känns det mest löjligt.Killevippen

Sol kära sol

Jag tittar ut och ser att solen skiner, då blir jag glad. Ända tills jag kommer på att det håller ändå på att bli vinter. Jag läste färdigt boken Predikanten med Camilla Läckberg igårkväll, den är sjukt spännande. Jag tyckte att hennes första bok Isprinsessan var mer långdragen , denna fastnade jag i direkt och kunde knappt sluta läsa. Jag kom på en sak inatt när jag inte kunde sova, den viktigaste i mitt liv är jag själv. Mår inte jag bra mår ingen i familjen bra. JAG,  hur ska jag kunna må bra? Vad ska jag börja med? Låter jag självisk nu? Det känns så, men det känns ändå som att det är det ända rätta. Igårkväll kändes det så rätt, men idag känns det mest löjligt.Killevippen

Det regnar och regnar

Stackars min lilla Evis, hon är på utflykt och så regnar det så här. Jag lider verkligen med henne, gå och plocka en massa sketna blad. Jag tvättar som vanligt denna onsdag, men på nåt vis så är det tillfredställande att göra det . Det är är ingen tvätt kvar i tvättkorgarna, bara det är underbart. killevippen

Gomorron

Jaha, ännu en grå och trist dag. Jag gick och la mej alldeles för tidigt igår, jag kunde inte somna. Vilket betyder att jag är så trött idag att jag skulle kunna ligga i sängen hela dagen om jag nu inte hade så förbaskat ont i ryggen. Jag känner mej som en pensionär. Killevippen

Gonatt!

Nu är det dags att gå och sussa, gonatt på er alla nattugglor.

Grått o trist

Jag skulle bott i något varmt land, för jag hatar vintern. Kan ni komma på något bra med den? Kallt och blött, halt och dimmigt, blåsigt och eländigt, ja, mest skit ,tycker jag. Mörkret , mörkt när man vaknar och mörkt när man går och lägger sig det är inte konstigt att man knappt kan vakna. Det enda man ser fram emot är den goda maten man kan stoppa i sej. Igår hade vi Grönkålssoppa med frikadeller till middag, vet ni hur gott det är. Helt enkelt supergott! Idag ska jag gå och handla, hur tråkigt är inte det när det är ebb i kassan. Killevippen

Nattinatti

Jag älskar måndagskvällar för då är det CSI och sen är det Jordan. Problemet är att då sitter jag och stoppar i mej alldeles för mycket skrot som inte hör hemma i min mage, jordnötsbågar, choklad,och för det mesta vin . Ikväll hamnade allt där utom vinet, jag var helt enkelt inte sugen. Ibland önskar man att man var bulimiker just bara för att få spy upp allt elände man stoppat i sig. Jag vet inte vilket som är bäst att behålla skiten eller spy upp den? Jaja, jag vet att det bästa är att inte äta den överhuvudtaget. Jag skulle haft ett hängelås på munnen med tidslås så att det bara öppnades vid vissa tider. Jag undrar om jag skulle blivit helknäpp då, jag menar av traumat som blir av att jag inte får äta när jag vill. Anna Skipper gotta dig om du vill. Vet ni , jag lyckades med att slippa cykla till baletten,, Thomas körde henne. Skönt, bara jag tänkte på att cykla idag så fick jag panik. Nä, nu ska jag gå och lägga mig,tror jag. Killevippen

Rösta

BloggRegistret.se

Orken tryter

Kom just på att jag ska cykla till baletten i eftermiddag, hur i hela friden ska jag orka det? Jag orkar ju inte ens klä på mig några vettiga kläder, holabandola hur ska det gå? Jag undrar om jag ringer och gnäller lite för min man om han inte kan skynda sig hem , och köra med henne. Jag är lat som ett vårtsvin(undrar om dom är lata). Jag blir galen på mig själv kan man inte köpa nån sorts turboraket och sätta i baken så att man får fart. Alla bara säger att jag behöver komma ut jobba igen så blir jag frisk, jag tror inte det. Jag behöver bli frisk och inte behöva ta piller för att överleva dagen. Jag tror att jag behöver bli helt förbannat arg på hela världen + mig själv för att kunna börja bli bra. Problemet är att jag är så förbannat mesig att jag inte kan bli arg på hela världen. Jag blir bara arg på mig själv för att jag är en mespropp. Killevippen 

Festen är över!

Såja, nu har  festen varit och som vanligt när släkten träffas är det fullt ös hela tiden,jättekul. Vi var 19 st och maten räckte precis, hoppas att ingen behövde gå därifrån hungrig ,iallafall behövde man inte gå därifrån nykter om man inte ville. Jaja, jag gick och la mej kl 4 på morronen så jag var inte så värst pigg nästa dag. Min syster och jag hade planerat att gå ut till Fagans efter festen men hon svek och åkte hem(snyft). Jag var ute med småglinen(skämt) istället vilket betydde att vi inte kom in på något ställe i Malmö,till slut hamnade vi på något ställe som hette B.B vid Lilla torg där var 18 års gräns. Jag kände mig faktiskt lite för gammal för det stället dom enda man kunde ragga på bartendrarna som såg ut att vara över 30. Dom tittade inte ens åt mej så det var rätt så positivt. Jaja, jag är gift så det har ingen betydelse ,jag blir bara så glad när någon flörtar för då känner jag att någon tittar på mig iallafall.Idag har jag inte orkat så mycket heller , jag är så att när jag är med andra så är jag pigg (s.k) och sen så däckar jag efter , för då har tagit av de krafter jag inte har. Jag tänkte passa på att säga tack för den fina kaffekokaren vi fick i infyttningspresent,TACK. Killevippen


Handlardags

Sitter här och försöker samla mig för jag måste gå ut och handla det sista inför festen. Jag har huvudvärk som inte vill ge med sig och gnälliga ungar , kan det bli värre. Ja,ja, jag vet av egen erfarenhet att det alltid kan bli värre, men just nu räcker det med detta. Jag är såå trött så ögonen bara vill gå igen, jag fattar det inte jag sover så jättedåligt. Jag drömmer värsta mardrömmarna varenda natt. Iallafall så är det jättefint väder ute så det ska bli skönt att gå ut och handla.  Ikväll är det party-party och förhoppningsvis är huvudvärken ett minne blott då,ja annars så förbytts den väl med fyllehuvudvärk (fniss). Ha det så gott!  Killevippen

Städat

Nu har jag städat allt utom sovrummet, bra va? Jag har också satt mej ner och räknat ut hur många som kommer imorgon,17 stycken . Jag längtar tills i morgon, när vi ska träffas allihopa. Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna på en gång. Jag dricker ett rödvin som är jättegott det heter il conte. Vi har precis ätit fläskfile med rostade grönsaker och det var mumsigt. Killevippen

Nyklippt!

Såja, nu är det gjort, jag har klippt av mig allt bångstyrigt hår.(Tack Jenny)  Maken blev både glad och lessen, han tycker om långt svallande hår. Han tyckte ändå att det var jättesnyggt. Nu börjar det närma sig inflyttningsfest och jag drömde mardröm om det inatt. I drömmen så kom där jättemycket folk både såna som vi känner och andra. Maten räckte inte till, Min man jaga nån tjuv som hade tagit en helikopter som vi hade lånat. Jag bröt ihop fullständigt och bara grät.Jag kan fortfarande känna paniken som jag kände i drömmen. Jag har faktiskt drömt mardrömmar flera nätter i rad nu, jag mår verkligen skitkass nu. Jag orkar igentligen inte göra nånting alls just nu, ändå tvingar jag mej att göra det så det är nog därför jag drömmer. Jag går hela tiden och känner lite panik ikroppen. Det är precis som  att nånting ska hända men jag vet inte vad.


Lugnt

Har städat  skrivbordet nu, det fanns faktiskt ett under alla papper. Ett steg mot ordning, jippi. Ska ta tag i köket nu, där finns nog ett, tror jag. Har bestämt vi ska äta på lördag, det blir kycklinggryta. Ska försöka att inte glömma utvecklingssamtalet kl 13. Hmmm. Ses senare,killevippen

Systemet

Idag var jag på systemet, visst är det underbart när man kan gå in och titta och känna på flaskorna för att välja. Inte som på vissa systemet där man inte befogenhet för det utan måste beställa från andra sidan disken. Tänk va skönt det hade varit om det varit som i Danmark när man handlar middagen kan man samtidigt välja en flaska vin till maten om man nu vill ha det vill säga. Har varit med min mamma och syster idag och vet ni jag är väldigt priviligerad vi kan i princip göra allt tillsammans,shoppa , gå ut festa, gnälla vid behov, prata om allt möjligt, ja TACK för att ni finns, jag älskar er! Även om jag är deppig så finns mina systrar och min mamma där för mig. Jag har cyklat så mycket idag att jag har ont ibaken. Vi cyklade till balettträningen i Limhamn det var en bit ska jag säj, men vi kom både dit och hem.

Vet ni, vi ska ha inflyttningsfest på lördag, det ska bli roligt . Jag bara undrar hur jag skall hinna få ordning tills dess, jag tror jag har fått sömnsjukan, jag skulle kunna sova alltid. Idag när min mamma och syster åkt hem, då gick jag och lade mej och sov,helt otroligt dumt jag brukar aldrig sova mitt på dagen.

Hur ska man få färdigt om man sover?  Ja, det får vi se.  Killevippen!


Sunday!

Ja, då var det söndag igen, jag kände mej faktiskt pigg när jag vaknade. Läste tidningen och fantiserade om alla arbete jag skulle ha, VD mmmm nej, ingen utbildning och utbränd ,ett yrke där man inte blir uppstressad inte behöver gå så mycket. Kan man jobba som inlagd på psyket eller allra helst som miljonär var söker man dom jobben? Jag hittade dom inte i tidningen idag iallafall. Var är mina visioner om framtiden, jag har aldrig brytt mej innan men nu känner jag att jag skulle vilja ha det,fast nu sätter min sjukdom stopp för det. Jag kan inte tänka framåt det blir bara negativt. Jag skulle vilja vara bra på något ,  men vad? Vissa är bra på att skriva , andra på att köra lastbil. Sen finns det dom som är bra på att måla andra på att meka med bilar. Jag är bra på att laga mat men det känns inte som någon merit för jag har inte utbildningen som behövs. Nu är jag gnällspik igen.

Lonely

Ikväll har jag varit ensam med barnen,de har tittat på film på sitt rum och jag tittade på Bones. Riktigt lugn TV kväll om jag får säj det.  Nu friserar min yngsta dotter mig hon sätter upp balettfrisyr, hon vet hur man gör för hon har sett det på TV. Hon heter Linette och är 5år och är helt underbar. Nu kom åttaåringen också hon vill massera mig på ryggen vet nån hur skönt det är. Hon heter Evelina och är en mycket bestämd ung dam,men också helt underbar. Jag känner att jag inte är nån filosof och jag kan inte skriva nånting vettigt. Hur roligt är det för andra att höra hur underbara mina barn är, alla tycker ju att deras barn är sötast.


Ny dag!

Jaha, vaken men ändå inte. Jag känner mig som i ett vacuum, Min man bara tittar på mej och suckar. Jag vill börja leva men jag vet inte hur? Jag har en underbar man och underbara barn jag borde vara lycklig men ändå vill den känslan inte infinna sig. Nu läste min man vad jag skrivit (jaha, du är inte lycklig med mej, jättesuck) sa han då. Då känner jag mej ändå sämre, han fattar inte att det inte handlar om det. Jag orkar inte skriva mer just nu.

Irriterande!!!!!

Idag köpte jag den snyggaste klänningen jag sett på länge, på Indiskan. Just nu i denna stund prövade jag den och skit och mög, den passade inte. Den var gjord för såna som väger 50 kg enligt min man. Bah blä usch jag blir (är) deprimerad.

Morrn

Nyvaken och gosig, eller rentav skittrött. Vädret är disigt trist men sant, samtidigt kan det ju bli bättre. Nu ska jag skicka min minsta till förskolan. Min lillasysyter ringde precis och sa att hon kommer och äter frukost det blir nice. Det är roligt med sällskap.

Dags att nanna

Ännu en dag till ända. Det är egentligen sorgligt om man hade tagit varje dag som om det var den sista så skulle man levt fullt ut, men det gör man inte. Istället går dagarna om man kommer man knappt ihåg vad man ägnat dagarna åt. Tänk, varje minut ja, varje sekund är värdefull oavsett hur man ser det så är det förlorad tid.
Jag hade min dotter Cornelia hos mig i 3 månader sen dog hon i plötslig spädbarnsdöd . Innan det hände så trodde man att barnen dör inte ifrån en, att dom hade någon slags immunitet mot det, men det kan hända. Detta hände för 6 år sen men det känns som om det var igår. Jag undrar om det hugget man känner varje gång man tänker på det någonsin kommer att försvinna, jag hoppas inte det. På något vis har man blivit van vid det och då känns det ja,jag vet inte osäkert.


Hörbybesök

Är nu i Hörby och hälsar på min mamma och mina systrar. Det är roligt ,här är väldans  lugnt om man jämför med Malmö. Men inte så att jag längtar tillbaka iallafall.

Bra film

Har just sett  Natt på museet den är verkligen rolig. Det är en sådan film som man inte somnar till. Jag tycker om Ben Stiller han har en sån rolig mimik.och så är han snygg förstås. Imorgon ska jag vara iväg hela dan så då kommer jag inte att kunna skriva så mycket. Sov så gott alla på webben.

kväll

Ja, då var den här dagen över. Har jag gjort något vettigt? Ja, jag har tvättat men det är också allt. Undrar ibland om man skulle kunna köpa några raketpiller som gör att man får fart .
 Har ni tänkt på att om man arbetar hela sitt liv på samma ställe så träffar man sina arbetskamrater mer än man träffar sin familj för man kan ju inte räkna tiden man är hemma då man sover. Det är rätt deprimerande ,eller? Barnen känner dagispersonalen bättre än en själv eftersom dom träffar barnen mer. Så vem skall man skylla barnens uppfostran på då?  Jag borde inte tänka på sånt här, men det gör jag ju .

Förlåt!

Jag skrev fel namn han hette faktiskt Andreas. Förlåt mig Andreas!   Andreas adress är  http//.a5.blogg.se, den är jättebra.

Nu var det över!

Äntligen är tvätten färdig, tänkte faktiskt försöka få in den i skåpen direkt. Om inte den mystiske orksugaren kommer igen. Där skulle funnits typ tuggummi man tog när man märkte att den var på väg så kom där såna där gubbar som där kommer när röksuget kommer för dom som ska sluta röka. Ni har säkert sett reklamen, lite långsökt men tanken är god. Jag läste på en annan blogg han som skrev hette  Andreas, han hade pillemojsare i tvättmaskinen . Jag tror att det dom som tar en av strumporna också . Jag återkommer med hans adress.

Tvättdags!

Tjoho nu är det dags, tvätta det är väl helt okej men sen att få in den i skåpen (urtrist). Jag bor på Davidhall för att svara på Malins kommentar, jag vet inte riktigt hur det fungerar än. Jag trivs här på Davidhall det är ju faktiskt inte så långt till Möllevången. Innan bodde vi långt ut på landet, så det känns som värsta lyxen att kunna gå utanför dörren och så finns där en livs med det man behöver. Vi ska dessutom sälja bilen för vi behöver inte den.

Godmorgon!

Nyvaken och trött, men måste ju skicka barnen till skolan. Det är ett underbart väder här i Malmö. Idag är det tvättdag och städdag jippie. Det är nog därför jag inte vill vakna. Vi har precis flyttat och jag undrar när jag skall lyckas få ordning påhela skiten. Vi kliver över hela berg, känns det som. En sak är säker att jag trivs som fisken i vattnet här i Malmö. Jag är uppvuxen vid Möllevången så det känns som att komma hem. Ibland undrar jag hur jag skall orka börja arbeta igen, varje sak jag skall göra känns som ett obestigligt berg. Det blir inte bättre av alla dömande blickar. Jag kan ha börjat att röja upp i en hörna och helt plötsligt tar orken slut och när den tar slut då tar den slut. Då måste jag vila. Jag har så ont i mina fötter efter att jag gått omkring i 20minuter att jag håller på att bli galen. Gnällspiken Maria har talat.

glad som en lärka

Nu kom min man hem ,han ser ut som ett levande frågetecken på grund av att han inte heller vet vad blogg är.

Solen skiner

Jag sitter och tänker(jag vet det låter otroligt) vad jag skall skriva om själv.Jag är en alldeles för mesig person som aldrig vågar säga till. Beror nog mycket på att jag inte vill döma andra människor, alla tycker naturligtvis att det dom tycker och tänker är rätt. Jag är snäll på gränsen till dum. Skulle kunna ge bort allt vad jag har bara för att hjälpa andra. Nu tänker alla fy vilken superpräktig människa. Jag är inte det, jag dricker för mycket ibland ,kan vara hemma en hel dag ibland och göra absolut ingenting(är sjukskriven p.g.a utmattningsdepression) , tittar på dokusåpor, sjunger loss på gamla 80-tals hits, skäller på mina barn när dom inte lyder, slösa för mycket pengar på sånt som är onödigt och en massa annat. Jag  samlar på Marilyn Monroe prylar för hon är bara så vacker och älskar att läsa Modesty Blaise och titta på CSI Las VegasJag älskar att laga mat och har förmågan att koka soppa på en spik alltså laga mat med mycket små resurser. Detta var lite om mig själv.Ha det  kram Monmaria

Min första blogg

Jag har äntligen vågat, ja inte att hoppa fallskärm eller något annat supermodigt utan jag ahr vågat att skapa en såkallad blogg. Jag vet inte hur det fungerar men har alltid velat försöka. Jag vet inte hur man lägger in bilder eller så, men so what!  Jag känner mig lite nervös, inte för att jag är den nervösa typen,men jag har typ bara betalat räkningar på nätet innan och tittat på nättidningen.Ja,Ja, jag vet att det låter löjligt men ,thats me. Ha det så gott så länge. Monmaria

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0