Makeupstore

Idag ska jag till Mstore och vara modell hoppas att målningen blir bra . Vädret är bra så jag hoppas att humöret kan följa det,men man vet aldrig tyvärr. Just nu ,känns det blä. See you later ,alligator.

Jag är så förbaskat trött på allt

Jag har kommit in i en annan fas i mitt liv har jag märkt. Alla andra också ,tydligen. Enligt merparten lever jag för att festa och inget annat och visst jag älskar det men det finns annat också. Egentligen försöker jag komma ur en jäkligt jobbig deppression som känns som om den kväver mig, kanske kan man likna det vid att man håller på att drunkna och så kämpar man för att komma upp till ytan och visst lyckas man några gånger men till slut blir det mörkt. Vet ni, jag känner inte för att vara präktig en enda dag till i mitt förbaskade liv. Just nu i skrivande stund skulle jag kunna gå ut genom dörren och aldrig mer komma tillbaka. Visst jag skulle sakna mina barn enormt, men jag är så trött på att handla mat,tvätta , städa (fastän att jag inte gör det så ofta), all röra, alla måsten,ALLT!!!!!!! Jag mår illa på det.

I min bubbla

Jag känner att mitt liv är upp och ner och jag befinner mig i en bubbla som flyger omkring och ser allt jobbigt men vill inte landa för att det är så förbaskat jobbigt att ta beslut. Jag känner att jag jag börjar dras ner i mitt svarta hål sakta men säkert och det känns på något vis skönt för där känner jag mig säker. Där kan ingen komma åt mig och såra mig och jag slipper att fatta några jobbiga beslut. Det känns som att jag just nu bara sårar dom som är i min närhet så det bästa skulle förmodligen vara att bara försvinna för alltid. Då hade alla mått bra och sluppit mig och mina flippade utfall.

Long time ago!

Jag vet  inte vad jag ska skriva,jag är lite full. Jag vet inte hur jag ska  göra vad jag ska  göra. Life is full of shit and I am a part of it: Jag vet inte vad jag ska göra, jag är rätt så olycklig tjej.

Äntligen!!

Nu är det lite vårväder,ska ut och gå med barnen och syrran. Man blir helt chockad när solen tittar fram, men det är så himla skönt när den visar sig. Ska försöka att komma in lite senare och skriva ,har som sgats inte haft så stor lust nu med bloggandet.

Shitty väder

Fattar inte var våren tog vägen, snö är pest.

Rensartagen

Nu är jag snart färdig på balkongen mot gatan,med att rensa. Sen ska jag göra fint där så att man kan sitta där och titta på folk.Det snöade här  i Malmö igårkväll,superjättetråkigt. Fast nu skiner solen så jag hoppas att snön smälter bort illa kvickt. Jag ska tvätta idag och hur roligt är det på en skala typ 0. Jag skulle bara vilja gå och lägga mig och sova istället. Fy bubblan,vad jag är trött.

Idag är det vår i luften!

Vet ni att det är underbart väder ute,strålande solsken och fågelkvitter.Det är skönt när våren trotsar snön. Jag har helt tappat skrivlusten. Jag känner mig mest trött och hängig. Känner att jag måste på något vis komma igång igen,men hur?

image110

Vad gör man när tröttheten tar överhanden?

RSS 2.0