Idol so what

Ikväll tittade jag på lite av Idol för första gången denna säsongen,jag säger bara Darin var är du? Visst är Marie Picasso bra, men vem kan ha en stjärna som gråter för minsta lilla? Är det dom här som kommit så här långt hur har då de andra varit? Har vi inte fler talanger här i Sverige,ja man kan ju undra.

Iaf så har jag haft en lugn kväll,men känner mej väldigt låg. Jag vet inte vad jag ska ta mej till, jag känner mej frustrerad över allt. Det går runt i huvudet, hur ska vi klara oss denna månaden? Vad ska hända nu när jag inte har något arbete? Det känns som om jag inte räcker till för barnen, när Alex och Josse var små så hittade jag på en massa . Nu orkar jag ingenting, jag har ingen inspiration.

Städomania

Idag har jag städat som en galning,och då hann jag med,vardagsrummet,köket,lilla toaletten,Evis rum och halva hallen.Jag är stolt över mig själv att jag hann med så mycket.Igår var jag I Hörby och hälsade på lilla mamma och alla som var där. Rasmus den lille busungen var där och det är så man vill äta upp honom(inte bokstavligt).Isabell var också där och hon är så söt som socker. Evelina har varit och åkt skridsko idag och det gick jättebra,hon var lite orolig innan att hon inte skulle klara det.

image46

Hon är verkligen liten!

image47

Rasmus är aldrig stilla så det blev bara såna här halvbilder,han är så go´

Isabell is her name

Jaha, då har jag sett det lilla underverket. Jag gosade och snusade med henne och hon är bara för söt. Ni undrar kanske vem jag menar? Min lillebrors alldeles nyfödda flicka Isabell,söt som socker.

image44

Det är underbart med små barn men jag insåg idag att jag skulle inte vilja ha fler om jag kunnat få fler. Vi har varit i Hörby idag och hjälpt Josephine att packa litegrann ,hon flyttar på fredag.

En ny vecka!

Ja,då har en helg till gått,deppigt . Jag var ute med min syster igår, vi var på Harrys och det var jättekul.Det var mycket folk och hög musik. Vi blev till och med fotade,så ser ni en tjockis bland vimmelfotona så är det jag. Idag har vi varit och handlat,det var totalt tomt i skåpen. Så det var skönt att få hem lite mat.Jag har blivit faster till en liten tös idag.Fantastiskt ,eller hur!  Ha det så gott.

Sömnlös vingångare

Finns det något som heter så? Iaf så känns det som att jag inte kommer att somna ikväll eller inatt och sömntabletter kan jag inte ta eftersom jag har druckit vin. Just nu känns det rätt så kass i livet jag är deppig så jag vet inte vad.

Jag orkar inte gå in på msn och skriva lite med min syster ens, det brukar jag tycka vara jätteroligt. Jag känner mig arg på Thomas ,fast jag vet inte varför. Den stackarn, han har stått ut med mig länge nu.

Jag känner mig rent tom inombords, totalt känslolös eller vad man ska kalla det.Jag är trött på allt skitsnack och all förbannad stress och all väntan på om man får vara hemma en månad till eller dom ska tvinga ut en att arbeta fast jag spyr på bara tanken. Jag,må vara lat eller slö men jag har inte orken. Jag känner mig som någon slags Zombie, och jag vet inte hur jag ska gå vidare med mig själv. 

Ibland så tänker jag att,nä,nu ska jag ta tag i detta och sätter sprutt, jag reser mig upp från stolen går och kollar vad jag ska ta tag i ochsätter mig ner igen. Då känner jag mig dubbelt så värdelös som jag kände mig innan.

På något vis känns det som jag går i dimmorna av allt som har hänt runt om kring mig, men ändå är det inte så att jag går och tänker på det hela tiden. Jag är trött på den starka delen av mig som för att det inte ska bli för jobbigt magasinerar undan allt det jobbiga som hänt. Då ligger det som en klump i bröstet istället och tynger ner sinnet utan att man kan ta itu med det. 

Vet ni, det känns som om man inte kan tänka klart,som om allt runt om kring en är ett suddigt töcken. Så hela tiden går man runt och känner att man inte är sig själv, utan man tänker helt annorlunda mot hur man tänkte när man var frisk. Jag har helt enkelt ingen koll på något, utan att det är ren tur om något blir rätt.Ha det! 

Kan nån höra mej?

Jag har ätit i princip bara onyttigt idag. Först på Mc donalds och sen pizza, inte nog med det jag åt mer en hel pizza själv.Sen har jag laddat upp för kvällen, chips o vin, glass i stora lass.Jag vet, äckligt o vidrigt.Hur ska jag nånsin kunna gå ner i vikt?Fy,vad jag är trött på detta.

image43

Detta är en rysk drive in

Mac Donalds

Nu har vi varit och ätit på MC ,jag vet inte varför man gör det jag tycker inte om det .Ändå längtar jag efter den maten ibland.

sovmorgon

Idag har jag sovit länge, underbart. Vädret kunde varit bättre, grått o trist. Jag måste städa färdigt o gå och handla,det ekar i kylskåpet. Idag känner jag mig jättedeppig,det känns som om axlarna hänger nere vid knäna,eller det kanske är brösten? Det kanske beror på min chipsdiet igår,jag kombinerar mycket motion med mycket chips. Ikväll ska Thomas åka till Hörby han ska sova hos Peter .Sen skall dom upp tidigt,för dom skall o tävla i en tävling som heter 5papp , en biltävling. Jag kommer förmodligen att sitta själv eftersom vi har haft kräksjukan. Där är många bra program så det känns faktiskt rätt ok.

Läggdags

Nu måste jag gå och lägga mej,är så där jättetrött så att det bådar gott. Ikväll kan jag nog somna ganska fort. Sov så gott o så ses vi imorron!

image41

Chipsätstörningar

Det har jag,chipsätstörningar om det finns något som heter så? Jag har satt i mej en hel påse pepparchips och druckit en hel massa vin till. Är jag klok eller är jag? Inte ett enda sketet dugg ! Det har jag i och för sig aldrig varit,so what!

image39

Till o med katter måste väga sig ibland!

modevisning på polhemsskolan

Nuhar jag varit och sett Alex på modevisningen och alla andra duktiga tjejer o killar. Frisörerna hade varit helt fantastiska och gjort den ena fantasifulla frisyren efter den andra. Alex hade afrofrissa modell stor och knallröda läppar och var strålande vacker som vanligt. Jag är faktiskt stolt över mina döttrar, alla är vackra och strålande och de små är söta som gryn.

bytt utseende

Jag kände för att byta utseende på bloggen,men har kommit på att jag är helt sjukt värdelös på det. Jag vet inte ens hur man bytar färg på bokstäverna. Vissa har så häftgiga layouts och så kommer min ser likadan ut som alla andras,som väljer här .Jaja ,så är det.
image38

Visst är den häftig!!!

badat och klart

Nu har jag badat flickorna och klippt deras hår. Det blev faktiskt riktigt bra tycker jag. Jag känner mig nyttig när jag har gjort en massa ,men samtidigt väldigt trött. Nu ska jag laga middag och sen ska jag göra mej iordning för ikväll.

tjoho

Nu har jag och Linette städat hennes rum, helt otroligt. Nu är det nästa projekt ,Evis rum.Heja mej!!!!!

image37

Snygg båge ,eller hur?

ett rum avklarat

såja nu har jag röjt vårt sovrum och balkongen.Nu ska jag ta itu med Linettes rum tillsammans med henne. Inte roligt ,inte roligt alls.                                                               
image36

Modevisning

Idag ska jag städa,eller? Nä, jag ska faktiskt ta mej i kragen o städa så det ryker om det. Ikväll ska jag på modevisning eller håruppvisning eller vad dom kallar det. Alexsandra ska iaf vara hårmodell,ska bli roligt att se. Igår kväll var det helt sjukt svårt att somna, jag låg där o vred och vände mig men det verkade inte som att jag låg bekvämt hur jag låg. Armarna är i vägen när man ska sova,var ska man göra av dom,ligger man på dom så gör det ont,sträcker man ut dom gör det ont.För att inte tala om dom där brösten som hänger o dinglar så att man inte vet var man ska gör av dom. Det gör skitont när man råkar klämma det. Iaf jag somnade långt om länge ,skönt.

Sen drömde jag att jag o Thomas var nyförälskade,med allt vad det innebär. Så när jag vaknade ringde jag och undrade om han inte kunde komma hem,det kunde han inte .Det hade kvittat för barnen var hemma så det hade inte kunnat hänt nåt ändå.Nu,nu ska här städas!!

image35

Ätstörningar!!

Alla har nog någon sorts ätstörning och vissa mer än andra. Vem har inte tittat i spegeln och tänkt att nu måste jag gå ner i vikt och ändå sen satt sej och stoppat i sej sådant som absolut inte ska ner i magen om man vill gå ner i vikt. Min ätstörning handlar om att när jag inte mår bra så stoppar jag i mej obehindrat av allt som man inte ska göra. Det går inte att stoppa för säger någon till mej så äter jag ännu mer. Det är en ond cirkel,jag mår ju ännu sämre när jag har satt i mej allt det där som inte är bra för kroppen. Sen orkar jag  ingenting ,för då mår jag illa både psykiskt o fysiskt. Då blir det en negativ spiral , som snurrar på så att jag inte kan stoppa den. Ändå kan jag oroa mig mer för alla ungdomar idag som har en så förvriden syn på vad som är smalt och tjockt.
Jag vet att man har en 0-vision när det gäller bilolyckor men det har även börjat gälla vikten. Nu finns där storlekar som räknas som str 0 är det klokt?Vad är viktigast? Det är inställningen till sin egen kropp,jag säger inte att min inställning är bra,för det är den inte. Är man ful för att man har celluiter? Är man en sämre människa för det?Om man har lite tjocka lår , är man utdömd för det? Magen är kanske(ve o fasa) inte helt platt,är man dödsdömd då?Ungdomar startar den negativa spiralen redan där,hur fort snurrar den inte då när dom är i min ålder(38 år snart)?
Alla kändisar sätter gränsen för detta, men dom har både råd o tid att äta rätt o träna mycket och sen ska dom fotas och filmas vilket ger dom extrakilo utåt. En helt vanlig snygg o trevlig tjej behöver inte det, dom kan inrikta sej på att må bra inombords för då syns det utåt.
Det är det som killar vill ha,även om man ska göra det för sin egen skull. Såja , nu har jag kastat sten i när jag var i ett glashus.
image32

Är detta vår 0-vision?

Sjuk eller?

Jag vet inte om jag börjar bli dålig eller,vad. Jag känner mej lite så där det spänner i magen och jag rapar eller känner mej lite smått illamående. Jag är så där extremt trött också,har sovit en stund nu på em.Eller som Evis sa mamma har sovit hela dagen,till Thomas.Jag vill inte,jag vill verkligen inte,jag vill absolut inte ha maginfluensa.


Rasmus sötnos

Jag pratade med lilleman på mobilen idag,han är bara för go den lille masken.

image30

Vår telefon funkar fortfarande inte vilket betyder att det är väldigt lugnt här hemma ,förutom att alla barnen är hemma och kräker lite då o då . Själv väntar jag på att insjukna, man måste det har jag intalat mej. För skulle då inte bli så ,så blir man så evinnerligen tacksam.Ja,jag vet jag är knäpp men bättre det än ingenting alls. Jag pratade med mina tonåringar och det är verkligen så att man tycker illa om feta människor men tycker synd om anorexiasmala. Roligt,när man ser ut som jag.Fast jag har fina bröst om jag använder bh.

image31

Anorexia

Jag vet inte vilket som är värst  att äta ihjäl sej eller svälta ihjäl sej? Man mår ju dåligt vilket som. På något vis så är det accepterat att svälta sig, men avskyvärt att äta för mycket. Det är lika mycket sjukdom,men olika accepterat. Jag tillhör kategorin som kan äta ihjäl sig. Då kan man inte undvika att se dom förnedrande blickarna från folk omkring en.Inte alla men många gör så. Visst jag skäms för mig själv,men jag är inte en sämre människa än alla andra.

image28

image29

Javisst, man dömer själv och tycker att det är väl bara att sluta med allt som gör att man går upp i viktmen det är inte lätt. Det är lättare att bara stoppa i sej vad hjärnan vill ha. Nog om detta för denna gången ,sov så gott.

jippie

Ännu en har insjuknat i maginfluensa,lilla Evis. Vår telefon är paj vet inte vad som hänt,den är död.Kanske har den också telefoninfluensa,vem vet. Jag får ångest när jag vet att jag ska må illa,det är värre än att kräkas. Nu är de små hemma, så någon lugn o ro har jag inte. Datorn får jag inte ha ifred, alla vill sitta vid den.
image27

Är det så här att må illa,tro.

Bones

Jag har sett på Bones nu, jag gillar verkligen det programmet.Det är verkligen i klass med CSI om inte bättre. Ska nu gå och lägga mej och hoppas att ingen mer kräker under natten. Imorronbitti ska jag till bvc med minsta tjejen på 5års kontroll, dags för spruta. Det kommer inte att bli roligt ,men ett måste. Sov så gott alla!

image26

Visst kan det vara galet ibland

Lindextime

Linette har varit hemma idag eftersom hon kräkte igårkväll. Tur var det ,för eftermiddas när vi hade gått till Lindex för att köpa mössor till Evis o Linette då började hon må illa igen. Så Jossan fick ila hem med henne illa kvickt,hon kräkte igen.Även Alex har fått maginfluensa,så nu bara väntar jag på det hemska.Vi som ska till bvc imorron med Linette, jag undrar om de går.Vad vore livet utan sjukomar, perfekt och det går inte.
" Att klaga är som att sitta i en gungstol-du har något att göra men du kommer ingenstans"

image25


                                                                           "Ingenting  är omöjligt"
                                                                                                                         

ännu en dag avklarad

Linette kräkte en gång till ikväll.Spyor är trist,det luktar och sprider sig,usch.Jag är trött men ändå inte,ska iaf gå och lägga mej nu.Sov så gott alla natt ugglor!

källarrensning

Hör och häpna,jag och Thomas har varit nere i källaren och rensat och gjort ordning. Det känns underbart att få det gjort. Än har ingen insjuknat i maginfluensa,skönt. Nu ska vi gå och handla i detta underbart gråa och tråkiga o helt otroligt sämsta vädret.
image24

på bättringsvägen

Linette är bättre, så nu är det bara att vänta,vem ska insjukna härnäst? Nu är det dags att gå och lägga sig ,speciellt med tanke på föregående natt.Sömn skadar inte,sov så gott alla mina vänner!
image23


Här är Evelina o Linette på Astrid Lindgrens värld i våras

Kräksjukan-ve o fasa

Fick en hemsk tanke,tänk om det Linette har är kräksjukan. Det varar ju i all evighet,hoppas att det bara är maginfuensa.Det är nog enda gången man är glad attt det är maginfuensa,när man slipper kräksjukan.Nu har jag hittat ännu en anledning att avsky vintern, kräksjuka o influensan.Jag tycker inte ens om julen,den är bara upprörande.Tänk på all den hysteri den ställer till med.Tänk sen på alla ensamma människor som inte har en ända att dela den med.Alla föräldrar som inte har pengar nog för att ge sina barn julklappar och all denna frosseri med mat. Vilken gåva vill du helst ha? Den du inte hade väntat dig som överaskar,eller den som du förväntar dig få? Tänk alla dessa barn och även vuxna för den delen,som bara önskar att få ett enda mål mat om dagen, och som gärna vill ha lite rent vatten att skölja ner det med. För dom är det för det mesta en omöjlighet.Så frossar vi bara som värsta grisarna. usch!!!


Vilken natt!

Linette började kräka igår och har sen kräkt hela natten, minst 10 gånger. Jag är så trött så jag håller på att tokig. Tvätt har jag också,lakan lakan och åter lakan. Jag har tvätttid till i kväll.Jag vill inte ha maginfluensa!!!! Det är bara så pestigt jobbigt så jag spyr.Haha,lite skoj i det hela.Huvet spränger som en stor kanonkula,sen om det är vinet eller trötthet det vet jag inte.

Nog klagat, vi hade jättetrevligt igår maten var god och vi hade lugnt o skönt sen. Hoppas att ingen blev smittad av Linette.Jag sitter här och funderar på om jag skall baka något idag,troligtvis inte.

image22 

Mamma o jag

Nu sitter vi här, mamma o jag . Vi funderar på om vi orkar att göra nåt mera idag? Absolut inte, är det fredag så är det! Har hört på omvägar att min little sister inte är så glad att jag har satt in en bild där hon är med,vill du att jag ska ta bort den så gör jag?Love u Kram Mia
image21

jag känner mig som denna

godmorning

Ja ,ännu en trött dag är här. Hade tänkt försöka städa idag,ja svimma inte jag tänkte faktiskt det. Sen får man  se hur mycket som hinns med . Först ska jag skicka Linette till Dagis. Evelina ska vara Britney Spears i skolan idag, hoppas att det går bra annars blir hon så lessen. Jag ska gå och handla lite senare, men har fortfarande inte bestämt vad det blir till middag ikväll.Ha det så gott idag alla som läser.

image20

Kan ni läsa vad här står?Svara gärna om ni kan.

Jag gjorde det!!!

Jag cyklade till baletten, helt otroligt! Jag tycker att jag är jätte duktig. Idag var jag och Jenny och gick vid Möllevången där vi har bott,vi blev så där nostalgiska som man kan bli ibland. Vi såg en hel del restauranger som vi skulle vilja besöka,problemet är att man inte kan gå där på kvällen utan att bli nerskjuten.Här är Linette på sin balett.

image18


image19


Dom är så fina!

Här är Rasmus

Nu kommer här en bild på lilleman.Han är så söt  den lille goe ungen.

image17

Här är han med min lillebror Emil

äntligen bild på lilleman

 Nu har   vi bilder i datorn på Rasmus, så här kommer han i egen hög person.

image16


Balett

idag måste jag cykla med Linette till baletten. Det är inte det att det är kallt ute eller att det är jobbigt att cykla, hur ska jag ta mej iväg? Jag sitter här och funderar hur jag ska ta mej ur det. Usch, vilket hemsk mamma jag är.

Jag blev uppsagd igår,så nu är jag inte bara sjukskrven utan även arbetslös. Slå gärna på mig, jag ligger redan.Nä, jag hade ändå inte kunnat gå tillbaka till det jobbet,så det var likaså bra.

image15


Fast ibland känns det rätt så hopplöst!!

Balett

Idag ska Linette till baletten,och jag måste cykla till den med henne. Det är inte det att det är kallt ute eller att det är jobbigt att cykla, hur ska jag orka ta mig iväg?Hm, kan inte låta bli att fundera på hur jag skall ta mig ur det.Hemska tanke,vilken mamma hon har.

Jag blev uppsagd igår så fr.o.m 1 dec är jag arbetslös och sjukskriven. Slå gärna på mig jag ligger redan.Nä, jag hade ändå inte kunnat fortsätta arbeta där när jag ska börja igen

Msn

Det är en drog,alltså msn satt där hela dagen igår .Ja, kanske inte riktigt hela men en stor del. Idag ska jag tvätta, så jag kan tyvärr inte åka till Hörby och träffa lilleman ,Rasmus. Han är så söt så att man vill bara gosa med honom .Det är min brorson och jag har tyvärr inget foto i datorn på honom . Det kommer snart.
image12

Här är en sötnos! Linette kan man inte se för mycket av.

Gomorron

Varför säjer jag god morgon när jag aldrig tycker det igentligen? Jag är så arg på mig själv, att jag aldrig kan bli bra. AntiMaria har talat,har kommit på att jag är väldigt negativ.

Hiv

Visst är det en tragisk sjukdom,jag tänker på alla dom som arbetar runt detta och råkar av någon tillfällighet att komma i kontakt med blodet. Klart , att det är tråkigt i vilket fall. Csi NW handlade om det i kväll ,just HIV påverkar alla människor. Hur mycket vågar man att hjälpa till på en olycksplats utan handskar? Hur ofta har man handskar till hands om det skulle behövas?

Ibland rusar livet iväg med en så att man inte hinner med eller så står det stilla så att man nästan går förbi det.Jag önskar att jag hade vetat vad jag skall göra med mitt liv?Vacuum är jobbigt och det känns som att jag lever i det. Jag känner mig som en ficklampa, som batteriet håller på att ta slut i,så skakar man så lyser det lite starkare för tillfället för att sedan bli ännu sämre. Hur ska jag kunna ladda upp mina batterier? Dom är kanske inte ens uppladdningsbara, vad gör jag då? Varför är jag pessimist när jag vill vara optimist?

Förbaskade,förbaskade människa, det är vad jag är. Jag vill kunna säga vad jag innerst inne tycker , men har enn förbaskad snällspärr som stoppar alla sanningsord jag ev. skulle ha att säga. Fast ändå vill jag tro att jag vågar säg vad jag tycker ibland iaf.

Jag vet vad jag inte gjort idag

image11
Allting!! Jag har bara tagit det lugnt idag, jag är helt otroligt jätte lat eller trött. Jag undrar vad jag skall säga till Thomas när han kommer hem? Jag har inte gjort något idag heller.Jag tror att jag får stå och le lagom fånigt

Powernap

Nu har jag sovit en stund, det var skönt. Vet ni, jag har kommit på varför denna måndagen inte känns som de andra, jag har inget att se fram emot. Det är inte CSI Las vegas idag, det är bara Csi New York inte lika roligt.

Vi ska sälja bilen, vilket är enormt skönt. Det kostar att ha bil i Malmö, det kostar överallt men vi tycker att det är för dyrt. Speciellt när vi inte behöver den , vi bor i Malmö.

image10

Vet ni vem den här snyggingen är? Det är Thomas min man sen 21 år tillbaka.Han kör bil som han älskar,det kommer att bli svårt för honom utan bil.Jag älskar honom, fast han tror inte det. Jag har varit lite jobbig nu, jag vet att det beror på att jag mår väldigt dåligt just nu ,men vet han?

I hate monday mornings

Ibland orkar man knappt ta sej ur sängen, det känns som om jag har bly i kroppen. Nog för att jag är tung,men jag brukar kunna resa mej iaf. Jag blir alldeles stressad när jag vet att det är vinter, snö,kallt,blåsigt och alla dessa förbannade förkylningar. Jag har fått ont i halsen och hela munnen för den delen.Det är rätt synd om mig ,snyft.=) Det är nu jag får tänka tillbaka allt roligt vi gjort innan vintern började.

image9

Här är jag och min mamma och min syster, när vi hade inflyttningsfest. Oj, vad vi hade roligt.

Back in blogg

Äntligen orkar jag att skriva igen, har varit helt medvetslös hela helgen. Var och hälsade på hos mamma i Hörby igår. Först åkte vi till Nova iLund och sen åkte vi hem och lagade kalkon, världens godaste ,tack Mamma!Tyvärr var vi så trötta så att vi åkte hem ganska tidigt. Det snöade när jag körde hem så jag fick köra lugnt, eller som Thomas sa: Ja,Ja, du håller hastigheten. Jag skulle behöva anlita en sån där drömtydare, för jag drömmer hela tiden en massa konstiga drömmar. Ibland är det så att man skäms när man vaknar, därför återger jag inga drömmar.  För en liten stund sen kom vår äldsta dotter hem hon skall sova här för hon ska jobba imorgon.

image8

Här är vår äldsta dotter och hennes pojkvän.
Alexsandra och Amadeus

Nova

Idag har vi varit på Nova i Lund,liksom resten av skånes befolkning. Jag tror att alla har börjat att julhandla,vilken stress. Nu sitter jag hos min mamma i Hörby,jag och hela familjen. Vi ska äta kalkon, mammas kalkon är det godaste som finns . Det är så att det vattnas i munnen när man sitter här och väntar på att den ska bli färdigt. Igår så städade jag hela lägenheten, är jag duktigt eller är jag? Sen var jag och handlade papper låter kanske konstigt men om jag s

Kvällsstund har guld i mun

Min lugna stund är här, det är skönt när alla gått lagt sig. Det är bara det att jag börjar fundera och tänka och så går det runt i huvet som en pingpongboll.Det är väldigt obehagligt när tankarna skenar, jag kan inte fokusera då. Jag blir illamående och känner paniken växa,  sen helt plötsligt blir det tomt och tyst. Sen när man ska försöka förklara  går det inte, då har jag tunghäfta(brukar inte hända mej). Jag försöker att rycka upp mig men det slutar med att jag är dubbelt så trött, jag går i dvala i flera dagar. Jag vet att jag är en bra människa men jag kan bara inte ta det till mej. Låter säkert högfärdigt men jag hoppas att ni förstår vad jag menar.

Mina små älsklingar

image5

 Visst är dom söta , Evelina och Linette. Vi är på semester i Vimmerby på Astrid Lindgrens värld iMaj i år

Bolibompa

Nu sitter barnen och tittar på bolibompa, jag tycker att barnprogrammen har blivit sämre nu än för 10 år sen. Det är klart ,när jag växte upp var det Vilse i pannkakan och det är nog det sämsta barnprogammet som funnits,tillsammans med den där strumpan . Det var samma person som gjorde programmen,Staffan tror jag han hette,han borde barnförbjudas. Det är inte så konstigt att så många i vår ålder som blir utbrända, vi är skadade av hans barnprogram.

Det gör ont!

Fatta att jag har ont i ryggen idag eller kommer det från magen,jag vet inte riktigt. Det spänner och kniper mellan ryggen och magen, fakta är att det gör skitont.Vet ni vad vi såg igår?(jag o josse) En råtta utanför vår ballkong, hur roligt är det på en skala,inget roligt alls. Jag ringde hyresvärden direkt och sen anticimex. Skulle behöva röja här hemma idag, men känns inte som jag kan med tanke på ryggen/magen.Jag skall iaf försöka.

Cafe´Vinyl

Idag blev en ganska okej dag. Jag och Jenny vi gick Malmö runt, det var faktiskt skönt. Vi avslutade med att fika på Café Vinyl, vilket var en upplevelse. När man kom ner så slog det emot en ,en doft av gammal cigg och gamla möbler på ett ganska charmigt sätt. Dom spelade musik på en gammal skivspelare och vi satt och hade det mysigt och pratade när vi orkade. 

 
image4

Malmö mitt Malmö

Jag är så nöjd att jag bor i Malmö, även om flytten tog slut på alla krafter.Nu ska jag gå med Linette till förskolan, tur annars hade jag somnat framför datorn.Ögonen känner inte för att vara öppna.

Då sitter man här igen

Denna stunden, just nu , är egentligen den skönaste på hela dagen. Det är tyst och lugnt, mörkt och ensamt och jag kan vara precis hur deppig som helst utan att någon suckar över det eller försöker hjälpa mig. Jag kan vara mej själv helt och fullt. Jag har gått i flera dagar nu med gråten bakom ögonlocken men jag har så förbannat svårt att släppa fram det, jag vet igentligen inte varför jag känner så här.Det lättaste hade varit att bara kura ihop sej i sängen och bara ligga där tills känslan av oro och gråt lagt sig,men nu är jag inte sån. Jag har nån sån där inre grej som kämpar med näbbar och klor för att hålla mig på rätt köl, ibland blir jag galen på den. Jag vill känna utan att jag själv styr vad jag skall känna, jag vet att det låter dumt men tänk att bara låta sig släppa alla krav och låta tankarna sväva fritt. Just nu känns allt rätt svart,  och jag mår illa av trötthet och stress. Jag skall gå och lägga mig,sov så gott alla som ser.

Vaken,tror jag

Det känns som att jag har vaknat i nån sorts dvala idag. Jag känner en inre oro och jag vet inte vad det är, jag har sovit oroligt. Kan vara för att jag tänkte på Cornelia igår,jag tänker varje dag men jag kände efter och då mår jag superdåligt.Jag vet att man inte ska tänka så mycket,men jag tror att ska jag kunna lägga detta bakom mig så måste jag låta alla jobbiga känslor skölja över mej.

Spädbarnsdöd

Det var inte Grissom som var miniatyrmördaren, vilken lättnad. Hur dumt får det vara när man avslutar en säsong på det viset,jag blir galen. Idag har jag tänkt på vår dotter som dog i plötslig spädbarnsdöd, hon hette Cornelia. Hon var 3 månader och 10 dagar när hon dog.Hon skulle varit 6 år nu,och jag känner en enorm press därför att jag kommer inte ihåg hur hon var när hon levde. Jag kan se henne framför mig hur hon såg ut på fotona, men inte levande. Jag undrar hur hon skulle ha varit nu om hon levt, hur vårt liv skulle ha varit. Skulle jag ha varit utbränd eller jag hade kanske kunnat jobba som vanligt. Varför blir livet som det blir? Varför drabbas vissa mer än andra? Alla säger att livet går vidare,till och med jag själv ibland. Allt jag vet är att vårt liv stannade upp den natten Cornelia dog och sen har det aldrig varit sej likt. Förlorar man en del av sig själv så saknar man den för alltid.Visst är det galet att sörja efter så många år, men jag tog inte tag i det direkt utan lät åren gå och vad har det blivit av mig? En tjock och fet psykiskt sjuk människa som inte vet vad jag vill i livet. Sov gott alla bloggare och alla andra.

Spykänslor

Godmorron! Det känns som att där står en gubbe och skrattar åt mej och säjer gomorron hela tiden,jag är så trött så att ögonen blöder. Jag skulle tvättat idag men jag hoppade det, för att det kändes som att jag skulle spy av trötthet när jag gick upp. Jag brukar aldrig hoppa tvätten ,så det måste vara allvarligt.
Jag känner mej så splittrad, en del av mej känner , kom igen! Den andra delen är mörk och trött och vill bara sova, orkar ingenting. Det räcker med ett litet moln för att täcka solen, värmen kommer inte igenom.


Vilken härlig dag!

Idag har det faktiskt varit supertrevligt, mina systrar har varit här med sina barn. Vi har varit på bio och sett Råttatuille(eller va den nu heter).Den var rolig men väldigt lång, Linette var trött på den redan efter en halvtimme och då varade den väldigt mycket längre. Den är ingen direkt hit för barn. Sedan gick vi hem till mej och lagade Taco och åt så det glödde. Vi köpte även såna där mixer för moijito och caprihinia och margerita, dom var inte direkt några höjdare om man inte gillar maskindiskmedel,vill säga. Jag kan iaf tänka mej att det smakar så. Tur att där var sprit i så att man blev lite glad iaf. Jag hade roligt sällskap och vi hann ventilera både det och det andra vilket man behöver göra ibland och då är det så skönt att göra det med några man litar på. Tack , systrarna mina för att ni finns och jag älskar er. Jag tror när jag sett barnens rum och även vårt sovrum att vi får stanna hemma imorron och städa,tjoho.

Som det känns nu så orkar jag förmodligen inte gå upp ur sängen. Barnen var helt slut när dom gick och la sej så dom sover förhoppningsvis länge imorron.

 

Svintrött

Jag däckade totalt nu i eftermiddag, fattar det inte. Det känns som om någon har dragit ut kontakten och allt blir mörkt. Hur i hela friden ska man kunna få nånting gjort när man somnar stående.

image2

Mulet och grått.

Har faktiskt städat idag, en del iaf. Fick sova idag iaf, till kl 8, det var skönt. Hoppas på en skön helg, fastän vädret inte är så bra.

Tystnad!

Det blir väldigt tyst när alla har gått och lagt sej, skönt. Hoppas att barnen sover länge imorron,det har varit katastrofalt dom andra mornarna. Vet ni, jag känner mej stolt över vår äldsta dotter, hon räddade livet på ett barn som är 2 år när hon var och badade . Hon dök ner och plockade upp henne och gjorde mun till mun metoden på henne, det tycker jag är fantastiskt.


Jag har aldrig fattat det här med Hallowen, jag tycker att det är läskigt med alla masker och slemmigheter . Det springer barn med screammasker och ringer på dörren för dom vill ha godis, det har redan varit flera stycken och ringt på vår dörr. Funderade ett tag på att köpa hem äckligt godis för att ge dom , men tyckte att det är bättre att inte öppna dörren. Jag fattar helt enkelt inte vitsen med att skrämma upp barnen.

Badhusskräcken

Idag har jag varit på äventyrsbad med barnen. Innan har man värsta ångesten för att man skall ta på sig bikini och visa sig bland folk, sen när man väl är där så försvinner man imängden av andra som ser ut som en själv(ibland värre) och då är allt ok. Sitter nu och dricker vin och väntar på att Anna Skipper ska göra entre i TV.Det konstiga är att hon ger en lust att äta allt onyttigtimage1

RSS 2.0