Plus och minus

Ibland när jag skriver så är det väldigt negativt. Förmodligen för att min skrivklåda oftast kommer när jag känner mig arg,ledsen,nere. Tänkte det skulle förändras. 
Tittar just nu på en serie på Netflix, har sett 4 säsonger. Idag när jag satt och titta så gick det upp för mig att denna serien har en underliggande mening. Du föds inte ond utan du väljer att bli det. Lycka faller inte över dig utan du väljer att vara lycklig. Hur menar jag? Du kan välja att se allt negativt och svart eller positivt och ljust. Beroende på hur du väljer så känner du lycka eller elände.
Varför välja att se allt med solglasögon? Just saying😜

Du är tjock!!!

När man är överviktig eller tjock så är det lätt för läkarna att sätta diagnos. Snälla doktorn jag har så förfärligt ont i örat. Svaret blir , du är överviktig försök att gå Ner i vikt så ska du se att det går över i örat..Läser man i sin journal så står det " patienten har kraftig obecitas. Först tror man att man är dödssjuk men allt handlar ju bara om att jag är tjock. Det blir som ett mantra i huvudet. Man upprepar det gång på gång. Vad är mitt problem då?  Förutom min hetsätningsstörning. Jag behöver hjälp. Men vet inte hur hjälpen ska vara.Säger någon till mig typ ,ska du verkligen äta det där?? Då triggas jag igång och äter  obehindrat.

(null)


RSS 2.0