Money,money,money

Allt i livet handlar om pengar. De största krigen i världen handlar om pengar och religion. Även mitt liv handlar om pengar. Jag är en snäll och givmild person som resulterar i att min ekonomi är i botten. Jag har nu bestämt mig att vända på det och rätta upp min ekonomi. Vilket betyder att jag måste börja bli snål mot mig själv och andra. Vet dock inte hur det kommer att fungera? Hmm är inte bra på att prioritera min skrala kassa. Tar gärna emot lite råd om hur detta ska utföras. Jag kan vara snål med mig själv men det är värre mot de omkring mig. Tycker inte om ordet nej som ni kanske märkt. Vill på det stora hela vara så positiv som möjligt. 

Försöker att skriva regelbundet

Ibland känns det som att jag springer i ett hamsterhjul. Lönen kommer när jag kommer i mål. Var i hundan finns målet i ett hamsterhjul???? Jag känner mig själv ganska bra nu och jag vet fastän det känns jobbigt att erkänna att jag är snäll så att jag blir dum. Vem vill vara dum? Inte jag iallafall. Men hur ska jag sluta att vara snäll?  Jag blir såklart utnyttjad bara för att jag är snäll. Vet bara inte hur jag ska sluta. Det känns faktiskt deppigt. Min positiva sida vet inte hur den ska hantera detta😱😔
Vad tror jag egentligen ? Att ingen tycker om mig om jag inte är snäll? Varför kan jag inte bara säga vad jag tycker? Eller är jag inte snäll utan  bara dum? Jag har alltid tyckt att jag var smart men det är jag ju inte då hade jag inte varit pank . Hur ska jag vända det?

Vem lurar jag???? Jag är inte rik. Jag lever på lånade pengar. Varför ? För att jag är dum och måste vara snäll mot de som är omkring mig. Jag måste vara ärlig mot mig själv. Jag måste sätta upp mål.

1. Ät inte i smyg
2. Låna inte ut pengar.( barnen är en annan sak)
3. Lär mig att säga till när det är något jag inte tycker är ok.


Jag blir ju inte sur när andra säger till mig så varför skulle de bli sura på mig om jag säger ifrån? Jag kan inte skylla ifrån mig jag har ju mitt eget ansvar. Känns faktiskt jobbigt att erkänna sina fel.  (null)


Stressig vecka

Förra helgen var lugn och trevlig. Sen blev veckan väldigt stressig. Har inte hunnit med egentid. 
Det som är så viktigt. Min kalender är alldeles för uppbokad. Jag hinner inte vara hemma . Just nu känns mitt huvud helt tomt, jag garanterar att det brukar vara fullt av både bra och dåliga tankar.

Ibland önskar jag att man kunde städa som feerna i Askungen. Bara knäppa med fingrarna och så vips är det rent och snyggt i hemmet. Drömmen. Men...... det funkar ju inte så. Hade jag varit rik eller åtminstone haft högre lön så skulle jag kunnat haft någon som städade åt mig. Tyvärr fungerar det inte så i livet, alltså får jag använda min alldeles speciella teknik att ignorera röran funkar det med men är inte lika bra😔. 
Med mitt alldeles överhypade positiva tänkande så blir allt bra igen. Jag tror att jag gör nog människor i min omgivning galna med det.

RSS 2.0