Morrn,morrn.....

Det har verkligen varit skönt att vara ledig. Men nu är det dags att börja jobba igen. Nu känns allt bra och min förkylning är mycket bättre. Nu ska jag bara få rätt på mitt blodvärde också. Kunde vara skönt att slippa springa till läkaren hela tiden,det är jättedyrt. Äntligen är livet i normala gängor. Ceaser är tillbaka och det känns helt enkelt underbart. Nu känns det som att vi aldrig varit från varandra.


Tomorrow.......



Imorgon är det dags, då ska jag hämta Ceaser på Kastrup:)))))  Jag är så spänd och förväntansfull. Jag har mycket att göra idag. Jag ska gå och handla efter jobbet,önskade att lönen kommit in på kontot. Men den kommer imorgon. Jag vet att det är mycket han har längtat efter så mycket.  Sen ska jag städa färdigt.

Dagen D

Nu är det inte mer än 2 dagar tills han kommer. Det gör mej glad och spänd och lycklig. Barnen skall iväg i helgen,Linette ska vara hos farmor och Evelina hos Linda. Ska bli skönt med en ledig helg. Fast nu för tiden tycker jag att det känns bra att ha barnen hemma varje helg. Har inte så mycket val,heller. Jag älskar dom jättemycket. Fast ibland behöver jag lite space. Speciellt nu när han kommer hem,då kan det vara skönt med lite ensamtid tillsammans innan vardagen tar vid.Önskar bara att jag kunde bli frisk nu, jag har inte råd med fler läkarbesök. Denna månaden har jag lagt 1000 kronor på läkarbesök och mediciner. Det känns inte så roligt. Ja, vi får se vad jag ska göra.



Här är vi på en nöjespark i Syrien.
  


Hur glad kan man vara

Jag fattar inte ,jag känner mig helt hög.Jag är så glad att jag inte vet hur.Jo,jag vet varför. Ceaser ,det är ditt fel. Just nu längtar och längtar och längtar jag så mycket.Fast jag har mycket att göra denna veckan.Det är bra för då går tiden fort. Tänk våren är på gång också. Det är ju så underbart. Just nu leker mitt liv. Jag känner mig oförskämt lycklig.

Lyckan är att vara tillsammans

Just nu är livet på väg att nå toppen. Längtar tills denna tiden nästa vecka då är vi tillsammans igen.


Det blir en stressig vecka jag har mycket att göra. Jag känner att jag inte behöver Red Bull iaf för energin. Hoppas bara att det fixar sig med barnvakt. Skulle vara skönt .Jag är så glad.  


Sitter på jobbet

Nu har jag lunch och Linda är inte på jobbet just nu. Så då får jag klara mig själv. Fast de andra skulle köpa sallad till mig,gott.

Snart

Snart är min förkylning borta,känns det som. Snart är mitt liv komplett. Snart hoppas jag att diskmaskinen har lagat sig själv.Snart någonting jag har väntat på länge. Livet är bäst och jag är gladast i hela världen. Snart är våren här. Snart ska jag gå till jobbet:)

Svensk bil i Syrien

Sovit ok

Faktiskt har jag sovit rätt så ok. Fast jag kom i säng sent. Känner mig ändå rätt utvilad. Förkylningen känns också lite bättre. Fast diskmaskinen är fortfarande helt sönder. Det gör mig frustrerad och stressad. När jag kommer hem från jobbet så orkar jag inte stå med en massa disk. Visst jag kan tjata på flickorna, men det orkar jag knappt heller. Jaja, ta ny tag  och se framåt . Jag älskar trots allt livet och jag vet att detta kommer att bli en bra vår. Ceaser du är bäst och du är min. Älskar dej så mycket.

Regn:(((

Vem vill ha regn, inte jag i alla fall. fast jag känner att det är lite varmare i luften nu. Så våren är väl på gång. Hoppas jag verkligen. Ska till jobbet nu, känns ok . Även om jag känner mig lite hängig av förkylningen. Skulle kunna lägga mig och sova igen. Det är irriterande att vakna  flera gånger på natten. Måste komma på ett sätt att sova helt. B7bk Ceaser,för alltid<3

 

Host,host

Ja,ja nu hostar jag så det ryker om det. Får väl skylla mej själv. Sover för dåligt. Jag har så mycket att tänka på så jag kan inte få ro när jag ska sova. Jag vet inte hur jag ska göra,jag kan inte tvinga mig att sova. Jag kan somna,men det är sen det inte fungerar. Jag sover oroligt, drömmer konstigt. Jag har mycket stress i mitt liv just nu,det är väl det som påverkar mej. Jag mår rätt dåligt nu för jag vet inte hur jag ska vända det. Jag vet att det hjälper inte att lägga mig tidigare, eftersom att jag kan somna men att det sen strular. Jag blir jätteledsen för jag vet inte hur jag ska lösa det.


Börjar bli sjuk igen

Hm, jag blir galen. Jag har börjat hosta jättemycket. Jag vill inte bli sjuk igen.  Jag har varit och handlat idag. Mat till veckan. Linette fick 3 par skor av mormor igår och hon blev jätteglad. Det känns som att jag har diskat hela helgen. Diskmaskinen är i sönder,hur ska jag överleva. Hmm, en ny kostar minst 3000:- .  Vi kommer att drunkna i disk innan jag har sparat till ny. Det hade inte varit så farligt om jag inte jobbat. Då hade jag hunnit att diska. Nu är jag så trött när jag kommer hem. Det kommer att ordna sig.

Vem kommer att få den snyggaste magen i världen!!

Jag har äntligen fått tid till plastikkirurgen. Min mage kommer att bli så fin. Jag är så glad.


Vem tror

Vem i hela världen tror att de kan sätta sig på mig??  Jag har inte kommit så här långt för att ge upp. Förr hade jag gjort det,nu hämtar jag kraft och löser det. Jag känner inte för att vika mig mer. Jag har funnits där för mina barn i alla år. Jag var hemma och tog hand om de stora när de var små. Visst det var inte så genomtänkt eftersom att nu har jag ingen direkt pension att hämta ut. Eller ingen karriär som gett mig hög lön. Men jag fick den tiden med mina barn och den är värd mycket. Jag har inte kunnat vara hemma med de små men känner att jag har ändå tagit hand om dem på bästa sätt.
Men i vårt sjuka system i Sverige så räknas inte den tiden man har lagt ner på sina barn. Jag önskar att det fanns något sätt som min ex fick betala tillbaka alla de pengar jag fick lägga ut på att ta hand om våra barn. Fast det är inte troligt.
Vet ni vad han sa: Om vi någon gång skiljer oss så ska inte våra barn fattas någonting,för jag är inte som alla andra pappor. Jag ska se till att de alltid har vad de behöver. HA!
Vilken fet lögn. Nu har Linette söndriga stövlar och jag har inte råd att köpa nya för jag har köpt glasögon till Evelina och betalt min ex för att han fick träffa sina barn i julas.

Rovdjur som försvarar sig

Äntligen känner man våren, det är underbart. Hur stark måste man vara för att leva?Eller kanske jag ska säg överleva. Människan är ett rovdjur,vi gör upp våra revir. Vi går och stänker ,här är mitt och och här är mitt. Kommer någon innanför dessa gränser går vi till attack. Vi försvarar det som är vårt. Sen slickar vi våra sår och fortsätter tills nästa intrång kommer. För varje gång blir vi starkare och känner oss mer oövervinnliga.

Jag är glad att jag kommit hit där jag är idag. Jag har överlevt och är starkare än någonsin. Jag har koll på mina revir. Jag älskar livet och vet att för varje dag som går är jag närmare min älskade som tillsammans med barnen är mitt liv. Vårt revir. Jag känner våren och vet att detta kommer att bli den bästa någonsin.



Problem är budskap

Jag har alltid trott att de hårda snytingar livet måste ge oss för att vi ska lära oss en nyttig läxa står i direkt proportion till omfånget av vår envishet och skenbara känsla av kontroll. Problemen ger oss tillfällen att dra lärdom. Om vi inte fattar någonting första gången,får vi en ny chans och änne en och ännu en. Om vi inte lär oss ett dugg första gången kommer nästa snyting att bli hårdare och gången därpå ännu lite hårdare. Vi får många tillfällen att lära oss de läxor vi behöver i livet. Hinder ger oss lärdomar till skänks. Vi vet aldrig riktigt vad vi lärt oss förrän vi har lärt oss det. Sedan är vi redo för att lära oss något annat.

Frisk??

Vågar jag säga att jag är frisk? Kanske inte riktigt, näsan rinner lite än. Men jag mår mycket bättre. Denna veckan ska jag till familjerätten, jag ska dit imorgon och min ex idag. Ja,jag vet det låter som förskola. Men han säger att han inte kan träffa mig. Jag är rätt farlig, faktiskt. Jag tycker att det är löjligt, det är våra barn det gäller. Vi har skaffat dem tillsammans. Vad tror han att man kan lösa något om man inte ens kan prata med varandra? Hmm, vi får se vad som händer?? Jag vill att barnen ska må bra och de gör de inte så länge vi inte kan komma överens. Men man kan inte tvinga någon att göra det bästa för barnen, det måste han inse först.

Att ge bort sig själv

Som kvinnor är vi ofta så frikostiga, i synnerhet med oss själva, att vi ger bort små bitar till nästan alla som ber om det. I ögonblicket märker vi det knappast. Ibland är de bitar vi ger bort så oerhört små att de faktiskt verkar betydelselösa...en tjänst då och då.. att låta något passera som vi vet är fel.. att svälja ilskan efter en oförätt som begåtts mot oss. Vi kan hantera varje situation för sig och vi är omedvetna om den ackumulerade affekten efter alla år då vi gett bort än det ena, än det andra av oss själva. Helt plötsligt far vi upp och skriker: Nån var nära att gå iväg med alla mina grejor!! Vi har nästan låtit oss uppslukas av dem som finns runtom kring oss..... Att antingen ge bort sig själv eller att vara snål är inte de enda valmöjligheterna som finns. Jag kan delamed mig av mig själv...Men för att kunna göra det måste jag ha ett jag att dela med mig av ......

Söndagsmorgon

Vilken underbar dag det är. Solen skiner ,det är så skönt.Jag kunde inte sova längre. Barnen skall inte vara hemma idag.Får se vad jag skall göra.

Penecillin

Jag gick till läkaren och jag hade bihålsinflammtion.Jag fick penecillin och börjar känna mig bättre.Skönt,har varit sjuk länge nu. Tyvärr har jag lite mycket nu och det gör att jag mår dåligt psykiskt,inget jag inte klarar av men irriterande.Äntligen är det helg och lite andrum i vardagen. Ska ut och köpa en liten present till mitt blivande barnbarn.

Doktorn???

Hade tänkt att gå till doktorn idag,men känner mig mycket bättre. Undrar om man kan bli bra från bihålsinflammation så. Jag fattar inte det. Igårkväll kände jag att imorgon måste jag iväg och när jag vaknade låg jag och kände efter om jag var så sjuk.Hmm,vet inte.

Bihåleinflammation:((

Jag har så ont i mitt huvud och ansikte.Jag måste ha penicillin,jippi. Precis vad jag har råd med nu. Igår var det en hudvårdskonsult hemma hos mej och visade sina produkter. Jättebra grejor och ett högt pris. Skulle gärna vilja ha men hur?? Jag var på ett seminarium igår. Charlie Söderberg från Lyxfällan hade en timmes långt tal om Vikten av sund ekonomi. Han är bra jag skulle gärna gå på fler av hans föreläsningar. Det låter så enkelt när han framför det. Jag mår skit just nu. Trött och ont. Hur ska jag orka idag?

RSS 2.0