Sjukt barn=extra ledigt:)

Låter väl hemskt fast är inte det om barnet inte är jättesjukt. Linette kräkte igår men mår bättre idag. Det är skönt att vara hemma och bara hinna med saker man inte gör normalt sett. Har städat garderoberna,vilket betyder att jag behöver köpa kläder. Alla kläder är stora,vilket är positivt men dyrt. Skulle varit miljonär nu hade varit perfekt,fast jag känner mig som en miljonär ändå. Jag har 2 underbart jobbiga barn:) älskar dom jättemycket. Jag har en helt enkelt underbar man som gör mig lycklig.Älskar honom oerhört mycket.Jag har en underbar lägenhet. Jag har en katt ,om den är underbar vet jag inte. Allt känns bra. Lite moln finns det men de blåser jag bort. Vill bara njuta av livet just nu.


Är det underbart eller är det??

Vilket underbart väder det är, jag blir så glad!! Önskar bara att jag kunde få sova vaknar så tidigt hela tiden. Förmodligen för att jag har så mycket på jobbet hela tiden. Försöker att inte stressa mig,men gör det ändå.

Igår städade jag faktiskt,tråkigt men sant. Det måste göras. Idag har vi lånat bil så vi ska ut och åka en tur,det ska bli roligt.

Det som stressar mig mest  just nu är att barnens pappa ,han väljer bort dem ur sitt liv. Hur kan man? Vilket ansvar är det? Kan man sluta älska sitt eget kött och blod? De kommer att glömma honom. Linette frågade igår om hon kunde kalla Ceaser sin låtsaspappa för hon ville det. Barnen behöver sin pappa med, men puttar han ut dom ur sitt liv så glömmer de honom. Jag tänker och funderar men kan inte få rätt på det,HUR? Jag ser hur dåligt barnen mår ibland för att de saknar honom. De känner sig sårade och bortglömda. Vem vill känna sig så??

RSS 2.0