Vilket annorlunda liv

Nu har jag kommit till Syrien. Allt ar annorlunda men inte speciellt konstigt. Jag trivs och jag kanner mig som hemma. Fast det ar nog Ceasers fortjanst. Nu saknar jag inte honom,nu saknar jag barnen. Ha det sa gott alla ,God Jul!!! 

Nu är det inte långt kvar....

Ja, nu börjar det dra ihop sig.Om 2 dagar sitter jag på planet,otroligt. Så mycket saknad och längtan,jag kommer att vara helt skakig på fredag.Jag kommer inte att kunna uppdatera på Facebook,men ska försöka att göra det så ofta som möjligt här på bloggen.Detta kommer att bli så roligt och underbart. Jag har packat det mesta,ska packa till barnen ikväll.Jag ska ta sista vaccinet idag,ajjjj. Nu bär det av till jobbet.

Visdom

Räknar du år blir livet kort, räknar du dagar går livet fort, räknar du timmar varar livet en stund men längst varar livet om du njuter varenda sekund. :D Detta hittade jag på Facebook och jag tyckte det var så bra

Love of my life

LOVE OF MY LIFE (Brian McKnight) First, first time I looked into your eyes I saw heaven, oh, heaven in your eyes Everything I did before you, wasnt worth my while It shouldve been you all the time I do anything, and everything to please you You know how much I need you Youre always, always, on my mind Youre more than wonderful More than amazing Irreplaceable, love, love, in my life You�re so incredible, here in these arms tonight The irreplaceable, love, love, of my life Always, seems like reality Forever, dont seem so far away All I wanna do, all I wanna feel, all I wanna be is close to you Everyday, is my lucky day All I wanna do, is love you I place no one above you Ill tell you why Youre more than wonderful More than amazing The irreplaceable, love, love, in my life Youre so incredible, here in these arms tonight The irreplaceable, love, love, of my life Baby you know, you know you�re my one and only (All I wanna do is be together) Sugar you know, Ill never leave you lonely In your eyes, in your eyes I see forever Youre more than wonderful More than amazing The irreplaceable, love, love, in my life Youre so incredible, here in these arms tonight The irreplaceable, love, love, of my life Ceaser,äntligen är det bara en vecka kvar....... B7Bk

Nu känns det nära

Ja,nu är det nära tills jag åker. Jag behöver verkligen detta,det ska bli så skönt. Dessutom spännande,jag längtar verkligen. Det är väldigt mycket att göra på jobbet just nu så jag har inte tid att tänka så mycket på dagen. Tur är väl det,jag blir galen av saknad,vill bara vara hos Ceaser. 8 dagar....

Ny vecka igen....

Jaha, då var det en ny vecka igen. Ny arbetsdag med nya utmaningar.Jag är glad att jag trivs så bra på mitt arbete.Det gör allt så mycket lättare.Nu är det inte så långt kvar. Nästa vecka reser jag.Det känns så spännande och pirrigt i magen. Jag längtar så mycket även om jag är nervös.För jag har ju inte rest så mycket i mitt liv.Fast för Ceaser skull kan jag resa till världens ände. Livet har aldrig kännts så rätt som nu. Det har varit bra innan men nu är det bara bäst.

Är så trött

Känner mig lite nere idag,men det är nog för att jag är trött. Nu var julmiddagen avklarad,det var trevligt och gott. Jag känner mig så glad när jag ser alla fulla människor och vet att jag själv är nykter.Jag vet att jag kan ha roligt ändå och känner att som man blir när man är full känner jag inte för nu.

Julfest

Jaha, då var det dags för julfest med företaget. Vi ska till Köpenhamn och Tivoli. Det ska bli roligt, jag ska vara spiknykter. Fast det gör ingenting jag kan ha lika roligt utan sprit. Nu är det exakt 2 veckor tills jag åker,jag längtar så att jag blir galen. Ha det så trevligt alla , det ska jag ha:)

Snöstorm

Jippii, hur mycket vill jag gå ut idag?? Ingenting helst. Alltså jag passar inte in här. Vinter är verkligen inte min grej. Ceaser,kan jag komma direkt? En dag närmare och det är så bra.När men längtar så mycket så känns det underbart att tiden går fort. Idag ska jag på utvecklingssamtal med Evelina.Det går säkert bra.Fast det är tråkigt med såna saker. Ge mig sommar igen,snälla!!!!

1 december-snart dags!

Äntligen ny månad äntligen December. Nu kan jag börja räkna ner och det är så spännande.Om 16 dagar är jag på väg, helt otroligt. Jag ska ut och resa vilket äventyr. Jag har börjat packa redan lite grann. Jag längtar så mycket efter Ceaser. Tänk när jag sitter på flygplanet, jag kommer att ha ont i magen av längtan då. Nu är det dags att gå till jobbet,ännu en dag. Tur att jag trivs annars skulle det vara jobbigt att ta sej iväg. B7BK Ceaser:)

RSS 2.0