Ny vecka

Imorse var jag trött,men när jag väl vaknat var jag vaken.. Idag ska jag och ta blodprover och sen till jobbet. Sista dagen i månaden då brukar det vara stressigt. Idag är det Mariadagen. Idag fyller min lillebror år.Älskar dej,Ceaser.

FINALLY FOUND SOMEONE

FINALLY FOUND SOMEONE (Barbra Streisand & Bryan Adams) I finally found someone, that knocks me off my feet I finally found the one, that makes me feel complete We started over coffee, we started out as friends It's funny how from simple things, the best things begin This time it's different, It's all because of you, It's better than it's ever been 'Cause we can talk it through Oohh, my favorite line was "Can I call you sometime?" It's all you had to say to take my breath away This is it, oh, I finally found someone Someone to share my life I finally found the one, to be with every night 'Cause whatever I do, it's just got to be you My life has just begun I finally found someone, ooh, someone I finally found someone, oooh Did I keep you waiting, I didn't mind I apologize, baby, that's fine I would wait forever just to know you were mine And I love your hair, sure it looks fine I love what you wear, isn't it the time? You're exceptional, I can't wait for the rest of my life Whatever I do, it's just got to be you My life has just begun I finally found someone B7bk Ceaser

Äntligen

Jag tycker att det känns lite bättre idag. Pappa har varit här och ätit frukost.Nu ska jag städa,jippii. Not! Behöver verkligen göra det,så det är bara att sätta igång,jalla.Ska tvätta idag också. Love u ,Ceaser.

Älskling,jag är fortfarande sjuk.....

Detta är jobbigt,jag hostar och snörvlar. Jag blir galen på det. Vill bara ligga i sängen och bli ompysslad och hur stor chans är det att jag kan bli det??? Jaja, jag får drömma det iaf. Jag måste gå och handla idag har ingen mat hemma,hur ska jag orka,hmm. Ta värktablett och gå,jalla.... Ibland tänker jag på hur mitt liv har förändrats och då blir jag glad. Jag har äntligen koll på mitt liv. Jag vet vad jag vill, vad jag kan,jag vet att jag är stark nu. Jag mår bra psykiskt,vet att ingen kan skada mig mer. Jag är stark i mig själv och så har jag Ceaser som gör mig ännu starkare,han får mig att må jättebra.Han får mig att känna mig som den mest betydelsefulla människan i världen.Den känslan är något överjordiskt. Jag vet att han inte låter någon skada mig.Jag är den lyckligaste kvinnan i världen. Jag har Ceaser och mina barn ,kan det bli bättre? Ja, det kan det men det tar vi en annan gång.Jag menar att det finns ju tyvärr annat som påverkar ibland och det drar ner känslan.Love u ,Ceaser,hayati.

Älskling,jag är sjuk:(((

Jag mår inte så bra.Får se om jag orkar jobbet idag. Jag hostar och har huvudvärk.Skulle bara vilja krypa ner i sängen igen. Jag ska iväg till mammografin så får jag se sen. Linette är iväg hos kompis. Evelina har haft kompis som sovit över.Det hände något underbart igår, jag kan smsa till min älskling. En irritation som försvunnit. Jag blir så glad. Jag är känslig med det,jag vill kunna nå personen jag vill ha tag på. Kan jag av någon anledning inte det så blir jag ledsen och sur. Jag måste försöka tänka klart men det är inte lätt. Tur att min man är förstående när jag tjurar ner mig.Jag blir tjurig av att vara sjuk också , blir galen på det. Just nu ,vill jag krypa in till Ceaser och bara vara. Det skulle vara mumma för mig.Jaja, iväg med mig nu,måste gå.......

Sjuk...

Jag mår faktiskt inte så bra idag. Jag hostar hela tiden. Trött i huvudet.Har säkert feber också.Tog hostmedicin igår,men sov inte så bra iaf. Jag drömde mycket. Vaknade med ett ryck kl 2. Gick upp och kollade barnen sen försökte jag sova vidare.Känner bara för att dra täcket över huvudet och gå i ide,just nu.Dags att gå till jobbet.Jalla bay.....

Bättre faktiskt...

Jag känner mig bättre idag,har sovit hela natten.Näsan börja bli täppt på morgon kvisten,och näsdropparna är slut så det var lite irriterande. Jag trodde jag skulle bli ordentligt sjuk igår,men det känns bättre idag. jag konstaterade igår att jag är rätt så farlig ,min exman vågar inte träffa mej på familjerätten.Jag går inte dit för att träffa honom utan för att prata om det viktigaste för oss båda,våra barn som vi har tillsammans.Nu ska vi träffa en handläggare var sin gång,sen ska hon se vad hon kan göra.Hmm, så akta er för mig,grrrrrrrr!! Ceaser,jag är så glad att jag har dej min habibi. Älskar dej så mycket att det gör ont i mig nu när jag inte har dej hos mej.Jalla omri ,kom hem.

Headache...

Har sovit jätteoroligt inatt. Trott att jag skulle komma försent hela tiden. Men inte till mitt vanliga arbete utan det jag hade när jag bodde i Hörby.Förlänge sen.Jag har huvudvärk och är sömnig. Längtar så mycket efter Ceaser nu. Hoppas att allt snart har löst sig så att han kan komma hem.Jag är så lycklig att vi fann varann.Alla de känslor Jag känner nu har jag inte vant mig vid än de är så underbara. B7hb Ceaser,hyati.

Morrn..

Jaha,nu är det en ny vecka igen. Tiden går fort. Dags att gå till jobbet. Ha det så gott alla....

Fortfarande trött

Vädret är ett ämne man alltid kan prata om. Fram och tillbaka. Men hur ofta blir man uppmuntrad av det? Ibland ,när det är strålande solsken.Vädret påverkar hur man mår också,just nu mår jag jättedåligt. Det är grått och trist ute och skitkallt. Vi är i alla fall på väg åt rätt håll. Våren vill vi ha.... Jag kommer att behöva köpa lite nya kläder till våren. Har gått ner i vikt så inget passar,positivt men dyrt. Fast roligt om jag hade haft lite mer pengar.Ja, då är det dags att gå till jobbet. Ha en bra dag alla!

Trött som....

Jag känner depressionen komma över mig. Jag kämpar med den och försöker stoppa. Jag måste göra det. Blir bara så trött av det.Det är mycket hela tiden,måste vara det som påverkar. Jag vet att jag är stark och måste fortsätta mot det mål jag har,framåt.Inget eller ingen kan stoppa mig.Jag vet vad jag vill och vad jag kan.Jag älskar mina barn och min underbare man som gör mitt liv värt allt.Jag kan inte gå ner mig igen.Ceaser ger mig den energi jag behöver för att fortsätta framåt.Love u Ceaser,forever!

Söndagmorgon

Söndag är städdag,även om jag aldrig brukar hinna städa färdigt. Jag brukar vilja sova lite men kunde inte idag.Jag vaknade tidigt. Ska börja städa direkt,nästan.

Arg...

Puha,vad arg jag blir på Linette. Hon sitter och gnäller för att hon ska lämna en lapp till Evelinas lärare.Evelina ska till läkaren nu på morgonen.Hon har haft en vårta sen urminnes tider.Nu ska vi se vad de kan göra åt det. Jag vaknade inatt och fick inte luft,jag hade så ont i halsen men nu känner jag inget.Jag kanske hade hostat så mycket jag vet inte. Jaja, ny dag. Love u Ceaser!!

Faktiskt bättre.....

Mår bättre idag,känns inte som att jag har feber.Jag trodde igår att jag skulle bli ordentligt sjuk. Bra att det gick på rätt håll.Ny dag, nya saker att ta itu med.Trivs verkligen på mitt jobb även om att jag stressar mycket.Älskar mitt liv även om att det ibland känns jobbigt.Det är väl ganska normalt att tycka det.Jag känner sån lust att göra saker som gör mig gladare.Göra färdigt här hemma ,ta hand om mig själv.Hitta på nånting med barnen. Love Ceaser the man my man.

It suck´s.....

Vad är detta för väder??? Det är så att man kan bli galen.Sen känns det som att jag håller på att bli sjuk. Jag har sån rethosta hela tiden. Vill inte!! Igår fixade pappa vår säng,jag har köpt ben till sängen. Det blev jättefint.Ser snyggt ut.Då är det ny arbetsdag,idag kommer chefen från danmark. Jag känner att jag inte är lika stressig som förra veckan.Har koll på läget just nu iaf.Ceaser, du är underbar.Älskar dej mer än du kan föreställa dej.Saknar dej bara så mycket.Ska bli skönt när du fixat klart.

Godmorgon alla

Är lite trött,satt och pratade lite länge med älsklingen.Det är svårt att låta bli.Längtar så att jag blir galen efter honom. Nu är det en ny vecka och nya utmaningar.Stressa vidare på jobbet,fortsätta att få hemmmet iordning.Hann faktiskt fixa källaren i helgen. Känner på mig att detta blir en bra vecka.Go for it,girl!!

Rädsla-hmmmmmm

Är det bra att vara rädd? Ibland kanske,fast vem vill erkänna att man är rädd. Ett barn gör det gladeligen för det är naturligt för dom att söka hjälp om de är rädda. Hur gör vi vuxna? Vi säger , jag är inte rädd. Men innerst inne är vi det ändå.Rädsla är nog bra ibland, det gör att vi är försiktiga när vi behöver det.Det kan samtidigt vara förlamande om man blir skräckslagen.Förut var jag rädd för så mycket men nu är jag inte det.Döden,mörker,spindlar,ensamhet,harmageddon demoner,allt var stort och skrämmande och jag var riktigt rädd.Nu känner jag mig säker och trygg och jag vet att oavsett vad så har jag Ceaser han tar hand om mig. Jag har mig själv också jag är stark och behöver inte vara rädd.Den största delen till att jag inte känner mig rädd är faktiskt Ceaser,han får mig att känna mig säker på mig själv och på vårt förhållande och det vi har tillsammans.Det gör att jag känner mig trygg. Love u Ceaser my man.

Avskyr att städa......

Jag vet inte var jag ska börja. Verkligen hatar jag att städa. Visst det är skönt när det är färdigt,men det måste göras först.Tänk om man skulle haft städerska då skulle man slippa.Jag är trött idag på barn och hem och tjat. Jag mår illa på det. Det blir för mycket ibland och då är gränsen nådd. Jag hämtar mej jag vet,det är bara det att jag inte har en chans till det. Just nu är det hela tiden något som händer. Ibland känner jag bara för att strunta i allt,men det kan jag inte, jag vet.

Helg,mmmmmmmmmmm

Skönt med andrum i vardagen.Nu för tiden njuter jag av helgen. Det ända jag gör är att vara hemma och pyssla med hemmet.Sen har barnen kompisar och det kommer nån och tar en kopp kaffe, det är så lugnt och skönt. Klart att så mycket som jag stressar på jobbet nu så skulle jag inte klara annat. Idag så är det kalas ,Linette är bjuden till Lilo.Skulle vilja ta barnen på bio och se Trassel, men det får bli när barnbidraget kommer. Ska ta ett ryck i helgen och försöka få färdigt allt som ligger. Jag hinner förmodligen inte allt,men mycket hoppas jag.

Jag vaknade......

Jaha, ny dag. Jag kände för att försova mig,allvarligt jag tänkte på det. Men är ju väldigt ansvarsfull,så det blev inget med det. Ska snart till jobbet. Diskmaskinen mår inte bra och det är katastrof,tänk om den går i sönder.Hmmm,då måste vi diska. Nu har grannen Mia flyttat,vi gjorde det igår. Det är det jobbigaste som finns att flytta,ska vi flytta nån gång så får vi ha flyttfirma. Så vet du ,Ceaser. Dags att gå till jobbet,jalla bay.

Stress-inte min grej

Hmmmmm, känner att jag stressar för mycket på jobbet just nu. Eller kanske inte det, bara det att jag har mycket annat att tänka på så blir det för mycket.Jag kan inte sova för att jag är så uppstressad.Måste tagga ner nu och fokusera på det som är viktigt. Barnen och Ceaser är viktigast,älskar dem mycket.Resten klarar sig utan att jag stressar.Familjen är viktigare än att jag pajar på grund av stress.Jag vet att jag klarar det....

Morgonstund har guld i mun

Idag känns tröttigt. Sovigt väldigt oroligt. Det har varit stressigt på jobbet så det påverkar nog. Igår blev Evelinas glasögon färdiga. Jag får hämta dom när barnbidraget kommmer.Hennes syn hade förändrats en del.Just idag känner jag mig trött på allt. Troligen för att jag är trött.Hm, det är bara att ta nya tag och bita ihop. Jalla Maria du klarar det!!! Love u Ceaser forever!

RSS 2.0