Jaha,nu då????

Thomas blev uppsagd igår på väldigt vaga grunder men ändå,uppsagd!!!! Jag mår så hemskt dåligt nu,jag går och mår illa hela tiden. Thomas är positiv, han tycker att han vet att han kommer hitta ett jobb direkt. Troligen gör han väl det också,han har ju aldrig gått hemma nån längre tid. Allting känns så osäkert  så att jag blir spyfärdig. Tänk om man haft en avstängningsknapp,då hade jag legat i min säng nu avstängd och väntat tills jag mådde bättre och situationen inte kändes lika hopplös.
Golvet blir iaf fint, ikväll ska vi sätta in alla möbler, skönt.

Renoveringstillstånd

Just nu är hela hemmet upp och ner vänt ,vi håller på att få nytt golv i hallen och köket. Det ska bli eklaminat,det tycker jag är snyggt.Jag mår rätt dåligt för jag har ingen stans att ta vägen,hela hemmet är ockuperat.Våren är inte min grej,just nu orkar jag inte gå in på varför.Iaf så mår jag illa av den inre stress jag känner, och jag vet inte hur jag ska göra för att lugna det.

Svart mosaik

Vi har varit och handlat till köket idag , det blev svart bänkskiva och svart mosaik. Jag tror att det kommer att bli skitsnyggt,på måndag kommer dom och lägger nytt golv. Sen ska vi få nya luckor till köket,jag ser verkligen fram emot det. Vi fick ny spis i onsdags och det känns jättelyxigt även om det inte är en varmluftsugn och glaskeramikhäll. Jag har blivit helt såld på att köpa grejor på Tradera, det är roligt att buda om det man vill ha. Jag ska snart våga mig på att sälja saker där också.

Jag hade egentligen velat gå ut ikväll men vi ska deklarera imorgon och jag tror inte svärmor blir så glad om jag sitter bakfull. Dessutom är det svårt att koncentrera sig om m

Skoldags

Idag ska jag gå i skolan,jättekul?!:d Ja,ja, vad gör man inte för sina barn. Evelina ska ha åhörardag idag och jag ska följa med. 
 Jag har faktiskt vaknat och känner mig inte helt död bara halvt,men det får gå.
 Idag ska jag handla för det är tomt i alla skåp,det är inte så roligt för det brukar bli så dyrt. Vi ska få vidgjort vårt kök,så vi ska köpa kakel nu i helgen och bänkskivor.
Sen hade jag faktiskt tänkt att köpa balkonglådor så att jag kan få fint på vår balkong. Problemet är att jag är värdelös på att komma ihåg att vattna de sketna blommorna. Så de brukar vissna fortare än tåget. Jag har helt enkelt inte gröna fingrar,jag undrar om det kommer med åren?

Spytrött

Idag skulle jag vilja gå och lägga mig och dra täcket över huvet. Jag är trött på allt tjafs som finns omkring mig,varför kan man inte acceptera livet som det är istället för tjafsa som en barnunge. Jag är väldigt deppig men jag går inte omkring och tycker synd om mig själv. Det är jobbigt för alla människor runt omkring. Jag mår så himla dåligt  och jag försöker att motarbeta det, men det drar i mig och vill dra mig ännu längre ner. Det gör mig så trött så att jag inte vet hur jag ska hålla mig uppe.

Anorexia

Jag råkade att hamna på en sida som handlade om anorexia på Youtube,jag är chockad. Vad är det för ideal vi vill att våra ungdomar ska matas med,modet görs för modeller som är allt annat än friska. Dom ser ut som om dom precis fått lämnat ett koncentrationsläger. Alla stjärnor strävar efter att se ut som att de har bott i ett land där man inte har någon mat. Det är tragiskt och fruktansvärt bortskämt. Jag är uppvuxen med kommentaren tänk på biaffrabarnen,visst det det låter hemskt men jag fick lära mig att ta vara på det man har. Över hela världen är där barn och vuxna som svälter eftersom att det inte finns någon mat att få tag på. Sen finns där vuxna människor andra delar som vill lära ungdomar att för att du ska bli acceppterad måste du se ut som ett svältoffer. Dom människorna som bestämmer hur modet ska vara borde fängslas dom dödar dagligen flera människor med sin attityd.Om någon stjärna skulle gå upp lite i vikt då måste det slås upp på alla huvudrubriker,varför?Möjligen skulle det vara för att tala om att personen  ifråga ser frisk ut. Men icke,vad har hänt hon har blivit tjock nu måste hon ta tag  i sig själv och gå ner i vikt.Vad ger det för budskap till alla runt om ? Katastrofalt!!

Idag blir det jobbigt!

Idag ska Evelina till tandläkare och dra ut en tand. Förra gången så tog det över en timme ,för att hon skrek och protesterade och skulle inte samarbeta ett dugg. Jag ser inte precis fram mot detta,dels för att det är synd om henne och jag blir helt slut efteråt.Jag är så trött att ögonen vill inte stanna uppe,jag sover inte så bra. Imorse åkte vår italienska hem,det har varit en upplevelse.Jag tror inte att hon tyckte om någon av maten speciellt mycket.

Sol,sol,sol

Idag är det ett underbart vårväder och vi ska ut och ta en promenix. Min utekväll igår var inte så lyckad,jag fick en fruktansvärd huvudvärk så jag fick gå hem.Troligen kommer det från ryggen jag har haft ont sen i onsdags. Det är tyvärr inte bättre idag ,men det verkar som att värktabletterna iaf verkar. Vad lugnt det är när barnen är iväg, helt otroligt. Jag njuter verkligen för fullt,fastän jag har huvudvärk. Tack,Sandra och farmor.

Helt plötsligt barnfri

Tänk vad konstigt det kan vara ibland, inga barn hemma och hur lugnt som helst. Vad ska man göra då? Jo, dricka och vara glad och till och med gå ut och ha det kul. Är faktiskt på riktigt partyhumör och ska verkligen njuta av det.

Italienskor i dussin

Idag har vårt hem slagits av italienskor, 6 st som denna veckan är utbytesstudenter i Sverige. Det är inte mycket engelska dom kan, men det går att förstå varandra ändå. Iaf så har alla ätit här idag och vi bjöd inte på något svenskt utan mexikanskt i svensk skepnad.Taco är väldigt svårätet när man aldrig ätit innan.Nu sjunger alla singstar och jag funderar allvarligt på att sätta in öronpluggar.Nä, det är inte så farligt det går bra. Jag har jätteont i ryggen och det går att överleva om jag tar starka värktabletter.

Varda in my ass

Jaha, ännu en vecka som skall passera. Jobbiga mornar med barn som inte vill gå upp och inte vill klä sig och inte vill till skolan. Handla,tvätta, städa,laga mat,hålla reda på alla tider som skall passas och listan kan göras lång men det är bara dumt att dokumentera för då mår man illa. Jag vet att jag inte skall vara negativ men det är som ett gift som tar över ens tankar. jag är så uppstressad i min kropp så att jag drömmer på natten så stressade drömmar att jag ibland måste kräka. Jag  undrar vad jag ska göra för att komma ur denna jobbiga spiral.

Ännu en skön söndag!!

Det är faktiskt ganska skönt när man varit ute på lördagen och sen kan vara hemma och mysa hela söndagen . Utan några krav på att man måste aktivera sig. Ligga och slöa på sängen och snacka om nattens äventyr eller misslyckanden. Jag brukar bli deppig över att helgen är slut, jag är just nu allergisk mot vardagen. Jag vet inte hur jag ska klara av den,jag känner mig som ett barn som inte vill ta ansvar för sitt liv.Mest av allt i mitt liv så vill jag ha kakan och ändå äta upp den,men det fattar ju vem som helst att det inte funkar. Tänk om man kunde stanna upp tiden för att man inte vet vad man ska göra med sitt liv, man förlorar ju hela tiden tid som man vill ha kvar eftersom man inte vill bli gammal.

Balettproblem

Vad gör man när ens dotter vägrar att gå på baletten fast dom ska ha uppvisning snart? Jag tycker inte om att tvinga så det får väl bli som det blir. Vi får väl bli utan ballerina i vår familj.

RSS 2.0