Ingen brunch för oss!

Idag var vi bjudna på brunch hos Linda o Brian och gissa vad ,jo Evelina spydde inatt.Tack så jättemycket den som smittat oss med maginfluensa. Evelina är förtvivlad hon har gråtit i floder för att hon inte kunde åka till Cajsa. Det är svårt att förklara för henne att även om hon känner sig bra nu så smittar man alltid ett tag efter. Den där positiva känslan försvann i ett nafs, undrar om jag kan jaga tillbaka den. Hoppas att där inte är någon som känner för att diskutera med mig för då tycker jag synd om den. Jag är arg och bestämd , don´t mess whit me. 

Idag är en annan dag!

Idag har varit en skön dag ,vi har varit och tittat på den föreställningen dom har på Stora torg. Den var jättebra och så fick vi en lång o skön promenad på köpet. Det var till och med så att jag kände det positiva i det.
image58

Det är nästan så att man kunde tro att jag varit på MC och köpt det här mealet. Det har jag inte gjort, men vi var där och köpte Happy meal till barnen..

Idag är en annan dag!

Idag har varit en skön dag ,vi har varit och tittat på den föreställningen dom har på Stora torg. Den var jättebra och så fick vi en lång o skön promenad på köpet. Det var till och med så att jag kände det positiva i det.
image58

Det är nästan så att man kunde tro att jag varit på MC och köpt det här mealet. Det har jag inte gjort, men vi var där och köpte Happy meal till barnen..

En ny dag!

Jag försöker och kämpar men var tar den positiva känslan vägen.Jag måste nog fatta  mina viktiga beslut först annars kan jag inte vara glad. Det känns just nu som att jag har en stor klump i magen och jag vill bara vara själv och slippa besluta om jag ska göra si eller så. Jag avskyr att bestämma mig och avskyr att ta parti, jag vill helst vara på allas sida. Samtidigt vet jag att ibland måste man stå för vad man tycker, även om man sårar någon eller att dom blir besvikna på en. Mjäkiga Maria måste dra ut i strid, strida med sig själv om känslor och självkunskap.


Vadå positiv!!??

Jag har konstaterat att jag har väldigt svårt att vara positiv. Jag halkar så lätt in på ett negativt tänkande, vilket jag inte ska. Jag är så förvirrad just nu, jag har kommit till ett vägskäl som jag inte ville till egentligen.Jag fattar inte hur jag ska klara av att ta ett beslut här. Vad gör man när ens känslor till en person tar slut? Kan dom verkligen ta slut? Eller är det så att man tror att gräset är grönare på andra sidan fastän att det inte är det.

Jag hoppas att jag aldrig blir orättvis mot mina barn. Nu är det som tur är så att jag bara har flickor så att jag kan inte göra skillnad på om dom är pojkar eller flickor.

Jag vet iaf att jag vill bli rik och frisk och det ska jag bli,iaf frisk det är viktigast . Ingen ska få trampa på mej mer utan jag ska lära mej att ryta och ta för mig. Jag måste helt enkelt lära mig att säga ifrån när det är nog.Jag tar ingen skit!!!

I mitt nya liv är alla lika värda och ingen ska bli dömd efter sitt utseende möjligen genom sitt handlande. Det är ändå deras egen sak så,shit happens!

Positiv, Positiv, Positiv, Positiv!

Jag försöker verkligen att peppa mig att vara positiv, jag ska vara glad,jag ska vara glad, jag ska vara glad.

image57

Idag ska jag vara duktig och städa barnens rum, och tvätta kräkkläder. Thomas ska jobba ikväll. Så det blir en lugn hemmakväll men ensam.

Hur i hela friden blir jag positiv?

Jag läser en bok som handlar om hemligheten. Där står att man ska tänka positivt så sänder man dom tankarna ut i universum och så blir livet positivt. Hur mycket jag än tänker så ,når det aldrig hjärtat .Jag tror inte att jag kan vara positiv. Hur ska jag orka med mitt liv när jag inte kan vara glad? Vet ni vad Linette sa idag att jag var sjuk, då sa Evelina att det var jag inte,då sa Linette att jag hade tröttsjukan. Tröttsjukan, det är så mina barn ser mig. Jag vill inte ha någon förbannad tröttsjuka och ändå kan jag inte komma ur det.

Maginfluensa blä

Vad tror ni att jag och Thomas har tillbringat natten med, nä inte kelat och älskat om ni trodde det. Vi har vaknat en gång i halvtimmen och hjälpt Linette när hon spytt. Kan ni gissa hur trött jag är? Typ, spytrött.Jag hatar maginfluensa det är så pissigt tråkigt och jobbigt att ha det. Hur roligt är det att gå och vänta på att få det? Inte roligt alls, överhuvudtaget. Jag vill inte,vill inte HA maginfluensa. Evelina blev jätteledsen för att Cajsa skulle komma idag men det fick vi avboka. Hoppas verkligen inte att Stefan o Veronica har fått det med tanke på lilla Isabelle. Igår var vi ute och gick, vi var inne på Triangeln för barnen ville till nalleaffären. Där var så mycket folk så att det var kö genom hela affären, så vi gick bara förbi.

Åter till verkligheten

Skönt nu är en helg till ända och jag känner att det blev lyckat och jag är nöjd,men jättetrött. Jag är så glad, Andreas har bloggat igen . Igår var Rasmus här och han är så söt så att jag bara vill krama han hela tiden. Isabell är också så söt som en karamell. Vi åt kalkon igår och det är jättegott. Vi ska ut och gå sen, Linette ska prova sin nya dockvagn.

Vi har haft en skön dag!

Idag har det varit lugnt och skönt ,vi har ätit gott och bara njutit av att vara. Barnen har varit glada för grejer dom fått, och nu på kvällen har vi ätit ostbricka. Det var jättegott.

image55

Här är en bild på vårt pepparkakshus och visst är det fint?

Igår badade barnen och var helt skummiga!

image56

Visst är dom söta ?
Ha det nu så bra alla som läser!

Pysseldag

Idag gick jag upp tidigt,redan kl 7 eftersom att vi skulle tvätta. Bara det att tvättmaskinerna funkade inte eftersom det var söndag och då fick man inte börja förrän kl8. Alltså hade jag gått upp en hel timme för tidigt. Det är mycket när jag gått och lagt mig kl 2, jag var rätt trött när jag gick upp. Jag väckte Sandra också eftersom hon också skulle tvätta,hon gick och la sig samtidigt som mig. Nu har vi tvättat iaf. Sen har vi byggt färdigt pepparkakshuset. Nu är det  så att jag skulle lagt in en bild på det men det funkade tyvärr inte.

Jag är vaken men inte mer

Ännu en dag har grytt och jag är lika trött som vanligt,fast att jag gick och la mej kl 23 igår. Jag har drömt inatt så otroligt konstigt och det känns som att jag har drömt hela natten. Jag hoppas att jag orkar städa färdigt här idag så att jag inte behöver stressa imorgon.
image54

3000:-

Så mycket har vi handlat för idag, det är mat som ska räcka hela helgen förhoppningsvis.Det känns ganska hopplöst , lönen kommer in och åker genast iväg till andras börsar. Vi fick ta den stora kundvagnen:D

image53

Imorgon ska jag städa vidare, då är det dags för toaletter och hall och sovrum. Just nu värker mina fötter så förskräckligt mycket, det känns som att jag har gått flera mil.

Hur trött kan man bli

Jag är sååå trött så enormt trött. Idag ska jag fortsätta att städa, jiiipppiii. På ett vis ska det bli skönt när barnen har lov, då kan jag sova på morronen. Samtidigt är det jobbigt för att det blir så mycket bråk och tjat.Nu ska jag gå med Linette till förskolan sen blir det sista lugna dagen innan lovet.

Ett under har skett

Idag har jag städat Linettes rum igen,men jag har rensat lite osså. Jätte skönt när man kan se lite golvyta på hennes rum.Har även börjat på Evelinas rum men orkade faktiskt inte att göra färdigt idag. Jag är egentligen för trött för att skriva också, men jag har inte skrivit så mycket nu det senaste. Jag har hunnit läsa ut Tyskungen med Camilla Läckberg och den var jättebra,väldigt bra faktiskt.

image52

Bildbevis på att där städat på Linettes rum.

Dumhet!

image51

Varför finns det falska människor?

Jag har aldrig förstått mig på människor som falska och onda, vad får man ut av att skada andra människor? Har man fått ett förtroende så ska man inte bryta det , av respekt för den personen. Gör man det så är man inte värd att ha några vänner, då kan man sitta där själv och uggla för till sist är där ingen som litar på en:( Fy, vad jag är trött på  sådana människor.

Rödtjut o pepparchips

Igår åkte vi till min lillasyster i Hörby. Vi åt Taco och drack vin och njöt av att bara vara.Lite huvudvärk i dag annars är det rätt bra,klart jag är förkyld osså men det är ju förkylningstider. Det är strålande väder ute men kallt. Nu ska jag gå in och duscha,vilket kan behövas.

Jag är trött

Jag undrar vad denna dagen har i beredskap åt mig. Helst skulle jag bara gå in och lägga mig i sängen igen, men det känns inte ok.Det ser väldigt grått ut ute idag.Jag känner en väldigt stor rensarlust idag.Jag vet bara inte var jag ska börja och sen vet jag att jag inte orkar slutföra.Ja,vi får se vad som händer.

Härlig helg!

Det har varit en bra helg tycker jag.Ifredags var jag och mina systrar på Harrys och vi dansade så att när vi skulle gå hem såg vi ut som pingviner när vi gick. Jag var så trött i benen så att när jag skulle sova så kändes det som att benen höll på att gå av. I lördags var jag på Nova med min mamma och Linette. Det var osså roligt, det var längesedan vi var där. På kvällen låg jag och Jenny o slöade på soffan vi orkade knappt att prata med varann.Thomas körde Taxi,han är så flitig.På söndan var vi i Hörby och hälsade på Thomas föräldrar,det var osså trevligt vi är inte där så ofta.Kvällen gick åt att titta på ett avsnitt av Morden i Midsomer och dricka gott rött vin. Underbar helg i mina ögon.

Fucking Födelsedag

Ett år äldre,igen.Varför går åren så fort? Jag vill inte bli gammal, det är så att jag blir galen. 38 år, tänk om de nästa 38 åren blir lika hemska som dom första då vet jag inte hur jag ska stå ut.  Fast det är klart,just nu är livet ganska bra så jag ska inte klaga. Det ända som kunde varit bättre är ekonomin, men det kommer hoppas jag.

Jenny o Isabell

image48

Visst är ni söta ihop? Jag längtar efter att kelas med det lilla grynet.

En ny förbannad dag

Varför kan man inte bara sova bort sitt liv? Troligen för att man då inte skulle ha någon livskvalitet. Är livskvalitet att må lågt och deppigt alltid? Nä, det tycker inte jag. Är livskvalitet att ta tabletter för att man ska orka leva vidare? Jag tycker inte det. Jag vill vara stark i mig själv och känna att det jag presterar är bra för mig själv. Jag vet att jag är stark i mig själv det måste jag vara annars hade jag inte levt idag. Jag är fortfarande inte så stark att jag  kan ta mig ur min depression.

Waynes coffee

Vi fikade på WC idag,väldigt god frukost om jag får säga det. Sedan gick jag och Jenny på  en kort promenad var inne en runda på Lindex och köpte färg till håret. På fredag så ska vi ut på kvällen och ha roligt ,jag o mina systrar.Ser fram emot det verkligen, ska bli härligt.Just nu är jag godissugen så otroligt mycket. Klockan 20 börjar Bones på 3an, det är jättebra.

tror du på tomten

På aftonbladet frågar dom nu om man tror på tomten. Jag trodde att det skulle vara majoritet på nej för det är ju vuxna människor som röstar, men icke. Otroligt nog så var det ja-sidan som ledde ganska stort,tror verkligen vuxna människor på tomten?Idag ska jag ut och gå med min syster i Malmö, vi får se var det bär hän. Nådot mysigt fikaställe blir det iaf. Hoppas det inte blir regn,det är inte skönt att bli blöt. På fredag blir jag 38 år och hur roligt är det på en skala. Vem vill bli äldre, inte jag iaf.:(

Mitt drömjobb

Idag såg jag mitt drömjobb i tidningen,jag blir galen.Varför är jag sjuk? Tror ni att jag kan få jobbet om jag skriver,38-årig kvinna som har varit sjukskriven dom senaste 2 åren för utbrändhet och depression,går på antidepressiva tabletter. Tänk vad detta jobbet skulle göra får vår ekonomi,vi kanske skulle få ut dubbelt så mycket som jag får nu.Hade jag varit frisk vet jag att jag hade klarat det.Jag får ont i magen så frustrerad jag känner mig. Dessutom har jag så ont i ryggen idag så att jag till och med har ont när jag sitter.Det värker och maler och hugger,jag vet inte var jag ska ta vägen. Varför?:(

Lördag hela veckan

Tänk vad skönt om det hade varit lörda hela veckan, det är min favoritdag. Då kan man gå ut på stan,sätta sig på ett mysigt ställe och ta ett glas vin och titta på folk. Planera om man ska ut på kvällen,var man ska gå. Lördan kan också vara en mysdag när man tittar på film och njuter av hemmets lugna vrå. Nu ska jag gå in o mysa med min man.

RSS 2.0