Godmorgon Sverige:)

Vintertid finns det något tråkigare??  Tror inte det, men jag har i alla fall satt tillbaka klockan.
Jag känner mig så upprymd och glad. Fattar inte varför , ska städa och tvätta hela dagen.  Kanske för att jag är så nöjd med mitt liv, jag är lycklig.

Först och främst så beror det på Ceaser men också på att jag håller på att rensa upp. Det är så skönt att göra det. Hemmet rensas på saker som bara ligger. Datorn har rensats på kontakter som man inte har kontakt med. Det ger en underbar karma.

Dessutom så mår man bra av att älska. Jag älskar mina barn så oerhört mycket och är stolt över dom. Alexsandra har en underbar sambo och ett fint hus. Hon klarar vuxenlivet galant och jag älskar henne:)

Josephine likadant hon har jobb och en underbar pojkvän egen lägenhet klarar sig själv,jag älskar henne så mycket. 

Evelina och Linette är så underbara fast de inte städar sina rum,hm. Jag älskar dom så jättemycket.

Ceaser jag har så mycket känslor för honom och älskar honom så mycket ,det finns bara han . 

Allt detta gör att jag älskar livet också. 

P.s Jossan jag älskar dej fastän att du inte är med på fotot.

  

Att älskas av dej

Tänk känslan att veta att vad som än händer så har du en som älskar dej mer än någon kan ana. När han tittar på dej känner du kärleken strömma ut . Varje ord han säger får dej att känna att du är den enda i hela världen. När han håller om dej så blir du helt varm i hela kroppen.

Han får dej att känna dej som den mest betydelsefulla personen i världen. Han vet alltid när det är någonting du behöver. Han ser när du är ledsen eller arg. Visst tänker man att jag kommer aldrig att möta någon som är så?

Jag tror att alla har chansen att göra det om de tillåter sig att göra det. Jag har mött den mannen, han gör mig lycklig och glad. Han ger mig allt jag behöver.

Fantasi eller verklighet

Tänk vad många människor som har svårt att skilja på fantasi eller verklighet. Det är så lätt att krydda en historia så att den passar ens egen verklighet. Jag tror att alla gör det mer eller mindre. Det man inte tänker på är den skada man gör när man kryddar. Visst är det gott med salt,men för mycket förstör. Ibland blir maten till och med oätlig. Tänk om alla tänkte innan de sa saker om andra människor de har runt omkring sig,vilken verkan får det jag säger på dens liv??

Gör det jag säger så att den personer mister alla runt omkring sig, för att den inte kan lita på någon i sin närhet. 

Egentligen hade det varit ganska lugnt i världen om alla hade tänkt innan de gjorde. 

Jag vet att jag själv gör mina misstag men vilken sorts människa hade jag varit om jag inte gjort dem. 

För mej har alla människor lika värde oavsett var i världen man kommer ifrån. Jag vill inte att andra ska döma mej utifrån hur andra svenskar beter sig . Jag är inte som alla andra svenskar. Jag är Maria, en svensk kvinna som vet vad jag vill med mitt liv.  Jag älskar mina barn och Ceaser. De gör mitt liv fulländat.


 

Tålamod vad är det??

Känner att jag inte är så bra på att vänta,tålamod är inte min starka sida. Jag vill att allt ska ske på en gång. Ser man något snyggt som man vill ha då vill man ha det på en gång. Då vill man inte vänta tills man har råd att köpa.

Ändå är det de livet går ut på att vänta så att man kan få det man vill ha. Bah, vad jag blir trött på detta. Det jag vill ha allra mest är just nu helt omöjligt hur jag än vill. Det gör mig både ledsen och frustrerad.

Vill ni veta en sak, jag ska spela ishockey med jobbet den 23 november,haha. Det kommer att bli en syn det!! Jag kommer förmodligen att bryta både armar och ben,tänk om någon tacklar mig? det kommer att bli roligt att pröva på,men jag kommer att vara livrädd och blåslagen.





Kan man ha det bättre!!

Vet ni, jag måste skryta över mina barn. Jag var hos frisören idag med Linette, då säger frissan att du har verkligen underbara barn.  det är så skönt att höra. All den tid och allt det arbete man lägger ner på att uppfostra och ta hand om sina barn ger resultat.

Visst är det så att när man är själv med sina barn så krävs det mycket ork och vilja för att göra det på ett bra sätt. Då blir man glad för beröm,det blir lite som vatten i öknen. Det behöver jag för att orka vidare.

När jag läser bakåt i tiden här på bloggen så märker jag verkligen att jag har förändrats,vet ni det känns så bra. Jag mår bra nu,mitt liv börjar mer och mer bli som jag vill ha det. Jag trivs nu jag har en underbar man i mitt liv som verkligen visar mig vad kärlek är. Jag har ett bra arbete som jag trivs med. 

Tänk om jag hade visst detta när jag mådde som sämst,när jag inte ville ta några beslut . Jag var som en zombie , visst jag gjorde som alla ville runt om kring mig men mådde JAG bra?? NEJ

Nu är jag Maria och jag vet vad jag gör och vad jag ska och vad jag vill. Jag är inte ensam,mina barn och min habibi finns hos mig vad mer kan jag begära.


Bio dags!!

Idag var vi och tittade på bio,vi såg Legenden om Ugglornas dal. Den var bra men intesärskilt barnvänlig.
Det var en ganska sorglig och våldsam film. Jag blev riktigt ledsen på slutet men man kan ju inte sitta och gråta på en barnfilm.


 

Vad händer i lilla Malmö??

Ibland kan man undra om världen är normal??? Nu är hela Malmö uppjagat, någon skjuter som värsta idioten. Han eller hon har verkligen lyckats skrämma en hel stad. Hur ska man skydda sig mot detta?  Det går inte om man inte ska låsa in sig och inte ens det hjälper. Då skjuts man i sin lägenhet.

Om den som gör detta tycker illa om invandrarna så gör han/hon nu att alla sympatiserar med dom istället. Varför måste man tänka på kvantitet istället för kvalitet. Alla oavsett var dom kommer ifrån har en personlighet och det är den som borde vara viktigast för alla. Tycker jag illa om en människa så beror det inte på var personen kommer ifrån utan hur denne behandlar mig och alla runt omkring. Respekt finns inte längre vilket är förskräckligt.


Trötthet är inte bra

Idag är jag trött,det har varit en lång dag.Det är så livet är när man jobbar,dagarna går fort.Det är mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem.


Livet är upp och ner ibland

Någon gång i livet måste man företa sig något som inte är roligt men nödvändigt.

Då måste man vara stark och visa för sig själv och den man älskar att jag KAN och jag VILL och jag SKA klara detta.


Detta har jag saknat!

Nu är det verkligen länge sen jag skrev i min blogg. Jag kan lova att det har hänt mycket sen sist. Jag kommer att berätta efter hand. Jag har verkligen fått ordning på mitt liv. Jag mår bra, vet vad jag vill.

Visst har det varit en lång väg,mycket jobbigt på vägen.

 Jag är skild men har en ny man i mitt liv. Han är det bästa som hänt mig förutom mina barn förståss...

Jag vet att det är oförskämt att må så här bra men älskar det:) 

RSS 2.0