En helt sjukt bra dag!

Låter positivt, eller hur. Jag kan vara positiv, om jag orkar. Jag läste på Borthys blogg om att dömma människor, jag dömmer inte andra människor. Alla har sitt liv,sin uppväxt, sina trauma och det gör ju att en person blir som den blir.Jag  dömmer inte andra men är väldigt snabb med att döma mig själv, Maria du är för tjock, Maria du är för lat, osv. Det är mitt dilemma att börja acceptera mej själv som jag är.

Idag ska barnen åka till Hörby och sova över hos sin storasyster Alex och imorgon ska de sova över hos sina kompisar Alba och Ziggy. Detta blir en barnlös helg, väldigt avkopplande.Inte nog med det ,imorgon åker Thomas till Tyskland och stannar tills måndag så jag är gräsänka också,härligt. Min syster Jenny kommer idag och stannar hela helgen,vi ska ha myshelg tillsammans.
Återkommer snart barnen vill ha frukost nu. 

Kommentarer
Postat av: Borthy

Godmorgon! Tack för din fina kommentar hos mig!
Jag antar att det var det han syftade på...det som vi kvinnor är specialister på, att dömma oss själva hårdare än man gör med någon annan människa!
Ska vi jobba på det i dag då? (fler dagar naturligtvis men just idag ha det som tanke: Inte dömma sig själv när något nedvärderande dyker upp i skallen? Äsch, vi har inget att förlora på det, vi säger väl hela helgen va?
Tror inte du är för lat, du är ju för sjutton hemma då du är sjuk, då kan du inte vara lat! Bara de hårdast brinnande drabbas som du gjort!
Ang tjock vet jag ju inte? Du har ju fångat värdens sexigaste finaste man så helt fel kan du ju inte vara :-)
Nu kör vi, du och jag, tänker bara possitivt och gör possitivt! kram

2007-10-26 @ 09:29:53
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Maria

Tack själv!Jag hänger på, jag ska inte dömma mig själv denna helgen,inga andra heller för den delen.Nu är det party hela helgen.Jag är både karlfri och barnfri,kan det bli bättre?Kram Maria

2007-10-26 @ 12:34:29
URL: http://monmaria.blogg.se
Postat av: Borthy

Oj, rena drömmen! Njut och döm inte dig själv ;-D

2007-10-28 @ 09:58:48
URL: http://borthy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0